Фан Клуб: Челзи

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Зијеш ниту на клупа.
А го викна за репрезентација. Ич не ми се свиѓа тоа.
Би можело ок да е ако е спремен целосно, па да добие минути за меч фитнес. Ама ако не им е гајле за тоа и го форсираат...

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
А го викна за репрезентација. Ич не ми се свиѓа тоа.
Би можело ок да е ако е спремен целосно, па да добие минути за меч фитнес. Ама ако не им е гајле за тоа и го форсираат...
И јас мислев дека е целосно заздравен и репстацијата ќе му дојде добро за минути. Ама сега одлуката ми е за никаде. Се надевам дека од клубов ќе им дадат до знаење да олабават.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Ептен ептен битна утакмица утре

Знам, почеток на сезона е, короната уште е big deal и не се ни знае дали ќе заврши сезонава и све тоа...ама сепак

Ако на: Пораз од Ливерпул, 3-3 во 93та минута против факинг ВБА, лоша партија и елиминација од малтене вториот тим на Тотенхем се додаде и пораз од Кристал Палас ова веќе треба да ги пушти сите аларми во екипава. Ако е реми..онда само половина од алармите :D

Ќе се задоволам со секаква победа.

Да бидеме реални, Палас се подобри од ВБА и тоа го докажаа веќе против Јунајтед на гости.

Ќе мора сериозен пристап тука. Се надевам на победа и на тоа дека ќе одиграме добар фудбал каде ќе ја контролираме ситуацијата.

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Иначе излезе распоредот за ЛШ

еве со натпревари ПРЕД и ПОТОА ќе ги ставам:

Chelsea v Southampton

Chelsea v Sevilla

Manchester United v Chelsea

Krasnodar v Chelsea

Burnley v Chelsea

Chelsea v Rennes

Chelsea v Sheffield United
.

Newcastle v Chelsea

Rennes v Chelsea

Chelsea v Tottenham

Sevilla vs Chelsea

Chelsea v Leeds

Chelsea v Krasnodar

Everton v Chelsea

B

Beginner

Гостин
Време е и Вернер да го даде својот прв гол во ПЛ мора да се победи денес.

Член од
21 мај 2008
Мислења
11.031
Поени од реакции
11.667
И јас мислам дека е добар составот, и плус има доста добри замени. Уште само Зијех да почне да игра...

Заха игра по лево за Палас така? Мое мислење дека Азпи е дефанзивно подобар од Џејмс, така што добро е што он игра.

B

Beginner

Гостин
Леле Жорж да ја подадеше на Абрахам гол ќе беше тоа ама тој ќе шутира...

Член од
29 јануари 2015
Мислења
7.278
Поени од реакции
20.260
До кога овој Сарибол во Челзи? Клоца на стариот и назад во Италија.

362 паса во прво полувреме и ниту една интервенција на Гуаита.
Кога го гледам Вернер на лево, па на десно крило и кога го гледам како се враќа човекот да клиза во одбрана, ми се превртува стомакот.
Што е тешко да се играат играчите на нивните позиции? Ајде да речеш Абрахам е некое играчиште и сега ќе комбинираш, не можеш да го седнеш на клупа. Ама Абрахам е очаен, а на таа сметка Вернер пати и се брка со Џоел Вард.

Чилвел, Канте, Жоргињо и Хаверц многу добри, расположени за игра. Штета што имаме напаѓачи кои во еден на еден ситуација, се враќаат назад и му додаваат на првиот дефанзивец.
Хадсон-Одои, за тебе зборувам.

H

HoT _iCe

Гостин
Болно за гледање, болно.
За Одоита се согласују, едноставно не га сфаќам хајп за њега, onetrick pony класично.

H

HoT _iCe

Гостин
Чилвел :cuc::cuc::cuc:
Убаво било да имаш левога бека.

Крајно сам незадовољан од игру и формацију, срамота е на овија играчи и засилувања да играмо оволко тромаво и неорганизирамо и да чекамо овакви индивидуални голови или голови од прекин.
Не знам што се дешава сас Лампарда ама ако лани га красеше флексибилност и едноставност сас коју гу организираше игру, овуј сезону е комплетно улегнат у Пеп Гвардиола филм и уопште не ми се свиѓа како се развива сезона и игра.

Kajgana Shop

На врв Bottom