Мора комерцијала да е , пошто ако кажуваме бендови по 3јца што ги слушаат анкетава ќе биде масивна.Многу комерцијала ви е списоков
Темата е најдобар бенд, едното со другото иде. Сигурно нема некој момци што свиреле по журки да ги има.Многу комерцијала ви е списоков
Муабетот е дека нема niche бендови, што ако ја слушам поп панк и сакам да ги гласам blink 182, или пак слушам емо рок па сакам да ги гласам My Chemical Romance, или пак екс ју рок па сакам Бијело Дугме. Самава тема ми е промашена, у океан од стилови на музика и бендови да бираме еден.Темата е најдобар бенд, едното со другото иде. Сигурно нема некој момци што свиреле по журки да ги има.
Модераторот ги додаде Рејдиохедпфффф, Рејдиохед ги стаил некој....
Смири се, така нафрлив off the top of my head, не ми текнаа сите.Буразер, како бе си можел да не ги уметнеш Metallica бе? Ју пис овшит!
Темата е за у канта фино лепо молим!
Темата е онака, лагана, ништо претенциозно. Квин е врвен бенд во секој поглед. Кои бендови ги сметаш за најдобри инаку?Ха ха ха...
Темата е лудница, изборот уште полудница.
Queen. KISS
На шега го кажав тоа, бидејќи имаше порано на форумов кршење копја околу тој бенд.Модераторот ги додаде Рејдиохед
Queen реално се голо маде, комерцијална музика за сечиј вкус. Едно 10 бендови од таа листата која ја имаш ставено се посериозни од Queen.Темата е онака, лагана, ништо претенциозно. Квин е врвен бенд во секој поглед. Кои бендови ги сметаш за најдобри инаку?
Сериозни бендови, значи има и несериозни бендовиQueen реално се голо маде, комерцијална музика за сечиј вкус. Едно 10 бендови од таа листата која ја имаш ставено се посериозни од Queen.
За мене убедливо најголем бенд на сите времиња е Joy Division.
Ама нема тоа никаква врска, темата е скроз vague. Што воопшто значи најголем бенд? Оној бенд кој продал најмногу плочи или ЦД-а? Оној бенд кој извршил најголемо влијание во полуларизирањето на рок музиката? Оној бенд кој по некој квалитативни критериуми (кои се невозможни да бидат дефинирани) е најдобар?
Deep Purple