- Член од
- 1 октомври 2020
- Мислења
- 13
- Поени од реакции
- 27
Кога страната не им работи, тогаш ги упдејтираат, не е дефект.Ke ima ykazi
Кога страната не им работи, тогаш ги упдејтираат, не е дефект.Ke ima ykazi
Tapatalk imas nesto problem odi preku Browser u NEMAS gajleIzvinete za off topic no sto e problemot znae nekoj?
sve to pisuvam e tocno i user i pass, dva dena mi e vaka sega otvoriv od web browser nema maka no od aplikacijata nemoze? FalaПрегледај го приврзокот 268767
Tapatalk imas nesto problem odi preku Browser u NEMAS gajle
Автоматски споено мислење:
@palekrstic Dali znaes od zadolzitelna do finalna do koj Broj prepiska se stignati ( za bratuced prasuvam bukvalno )
Денес промени има од задолжителна во финална 5263/2019 до 7354/2019
070862707 dimitar vozi niz cela evropa ima cela ekipaај ако можи некој да ми даде број од некој таксист што вози за Софиа
Znaci od MK da vlezes vo BG so bugarski pasos mora test,i da zivees vo BG da sakas da vlezes vo MK za nazad mora test nasiov region se smeta za visoko kontaminiranPak ne razbrav!
Ako sakam od MK da vlezam vo BG so bugarski pasos dali moram da imam test ili karantin?
Ako sakam od MK da vlezam vo BG so makedonski pasos dali moram test da nosam?
Dvete mi se bitni, koj znae tocno ili bil skoro?
Najdobro ti e da si najmis posrednik,tie gi imaat kontaktite vo konzulat i ambasada.Ima clenovi sto moze da ti pomognat okolu koj posrednik najbrzo moze da ja zavrsi rabotataPozdrav do site, daj kazete pismoto so se isprajka od Ambasada(konzulat Bitola) kako moze na covek posle mene so go zema drzavjanstvoto da mu e stasano a moeto uste ne ??? Ili i toa go rabotat so "PRIORITETI" ? Dali nekoj moze okolu ova da mi objasni so pravat i mojot predmet ako e ostaven na "CEKANJE" kako da se sredi rab?