O
ob1
Гостин
Не сум баш сигурен дека постојат овие.3. Тие што не гона секс сцената помеѓу Лаура Херинг и Наоми ВоЦ.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не сум баш сигурен дека постојат овие.3. Тие што не гона секс сцената помеѓу Лаура Херинг и Наоми ВоЦ.
@Strelec istoto vazi i Fairy 5.5kw? cisto prasuvam zatoa sto denes ja pazariv.Sporedbata e Hisens od 5.5kw za 45.oooden so max 6kw na greenje deka e poslaba za 1200w od 3.5ka Amber so 7.2kw maximalni na greenje.
Sto ne e jasno tuka....za poeftin model na Hisens i beter ke bide.
Baska Hiens nema ni Energetska za da merime nesto so nesto.
Kaj ja najde ziti se nikade nemase, tek za noemvri stigale?@Strelec istoto vazi i Fairy 5.5kw? cisto prasuvam zatoa sto denes ja pazariv.
Ima, preku vrskiKaj ja najde ziti se nikade nemase, tek za noemvri stigale?
Ne bre kakvi vrski, se javiv vo Gree Store prasav dali ima, mi rekoja uste dve parcina deka imalo, ne znam koj kaza pred nekoj den deka mozebi stignala nova pratka ama duri denes se javiv jas, mozebi ovaa e od taa pratka.Ima, preku vrski
Ubavo....pusti sliki od montazata koga ke bidne.@Strelec istoto vazi i Fairy 5.5kw? cisto prasuvam zatoa sto denes ja pazariv.
Imas 70m2 otvoren prostor?Amber 5.5kw кога стига?
40m2 ама куќа, ако е жешко отворам врата и ќе бидат 80m2Ubavo....pusti sliki od montazata koga ke bidne.
Автоматски споено мислење:
Imas 70m2 otvoren prostor?
Не сфаќам баш што сакаш да кажеш... ама... broНе сум баш сигурен дека постојат овие.![]()
Ke prikacam sliki sekako, tuku prasanjeto mi bese za tvojata sporedba na Amber 3.5 kW i Hisense 5.5 kW za greenje, dali istoto vazi vo sporedba na Amber 3.5 kW i Fairy 5.5kw?Ubavo....pusti sliki od montazata koga ke bidne.
Ja ti predloziv Amber3.5, koga ke mi objasnis zasto ti ili zenati odlucila za 5.5ka Fairy citajki po zenski domakjinski ili so i da preseklo vo vasata odlukak ke ti odgovoram iako neveruvam deka ke razberes i 100reda text da napisam za sto em nemam vreme em veke sum go objasnil.Ke prikacam sliki sekako, tuku prasanjeto mi bese za tvojata sporedba na Amber 3.5 kW i Hisense 5.5 kW za greenje, dali istoto vazi vo sporedba na Amber 3.5 kW i Fairy 5.5kw?
Za tebe specijalno, so teski urgencii, dva novi modela na Gree bez greaci.Hisence moze se ok klimi no ovde na Forumov nema nikoj Hisence da spodeli pozitivno ili negativno iskustvo plus site Hisence modeli se so greaci No ova ne me cudi zatoa sto 95% od klineskite klimi se so GREACI ZA ZAL
opa bate * za najubajo 2x klimi kako bese?Za tebe specijalno, so teski urgencii, dva novi modela na Gree bez greaci.
Daj be druze kazi koj se tie novi modeli na Gree BEZ GREACI ne me drzi vo neizvesnostZa tebe specijalno, so teski urgencii, dva novi modela na Gree bez greaci.