Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
monterot bil bivsi taksista,koj dava strucni soveti...Одлука падна (не моја јас повеќе за греето бев) да земеме hisense. Монтерот/ мајсторот го убеди мажот ми као hisense се потивки а овие другите побучни па ќе те нервира па демек словенски биле па као квалитет биле па не знам што. Нарачавме две hisense 5 и 3.5 па ќе видеме што ќе биде. Кој знае кога ќе стигнат зашто со субвенцииве све било "разграбано". Ќе пишам ако има некои промени или кога ќе стигнат климите. Ви благодарам на сите што оддвоивте од вашето време и ми помогнавте.
Prvata e 3.5kwZdravo, nov sum vo grupava, ve molam bez trolanje. Me interesira vase mislenje za nekoi modeli na klima inverter, koj mi e potreben za dve prostorii so vkupna kvadratura od 44m2. Koj od ovie modeli bi mi bil najdobar za greenje? Vi blagodaram.
![]()
![]()
![]()
Kakvi se imaat pokazano Midea? Sega koristam edna postar model na Hyundai i sum zadovolen, obicna klima no ni bucava ni nekoj problem da sum imal, se mislam i za model na HyundaiPrvata e 3.5kw
Vtorata ja nemaat na lager
Tretata e 5.5kw- jas sum za ovaa
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk
Не мора да бил бивши таксиста. Може бил малтерџија.monterot bil bivsi taksista,koj dava strucni soveti...
Ako se kako Gorenje klimite koi se pokazaa mnogu loso,za djabe ste gi dale parite.
Благодарам што го споделувате вашето мислење. Не го бранам монтерот (60год има и цел живот тоа го работи), и мене ми е малку сумливо, ќе видиме како ќе бидат климите. Или сред зима ќе купиме други или ќе вршат работа. А тој не продава клими, каква и да купиме тој е овластен сервисер и монтер, не му врши некоја работа да рекламира некој посебен модел. Многу ги фалеше нив. Рече неколку наместил и биле многу тивки а си ја работеле работата. Како и да биде ќе ве известам.monterot bil bivsi taksista,koj dava strucni soveti...
Ako se kako Gorenje klimite koi se pokazaa mnogu loso,za djabe ste gi dale parite.
Srekno i se najubavo,a toa deka hisens bile slovenski e isto sto liceto z.z vika malo sutra...Одлука падна (не моја јас повеќе за греето бев) да земеме hisense. Монтерот/ мајсторот го убеди мажот ми као hisense се потивки а овие другите побучни па ќе те нервира па демек словенски биле па као квалитет биле па не знам што. Нарачавме две hisense 5 и 3.5 па ќе видеме што ќе биде. Кој знае кога ќе стигнат зашто со субвенцииве све било "разграбано". Ќе пишам ако има некои промени или кога ќе стигнат климите. Ви благодарам на сите што оддвоивте од вашето време и ми помогнавте.
raspored
Честитавме вчераОвој човек прв пат стана татко на 45 години а синот ќе го носи името на неговиот прерано починат брат.
Кој сака нека честита.