Фудбалски/трансфер дискусии

STEALTH

God is a DJ
Член од
25 ноември 2011
Мислења
10.676
Поени од реакции
14.559
Чим Баерн го продава Квисанс на Лидс, значи дека веќе се пред договор со некој централ мидфилдер, за кој никој од медиумите/новинарите не знаат.
Ауар или Камавинга? :D
И така има еден куп Французи, не би ме зачудило.

Uli Hoeneß

Präsident
Член од
6 август 2010
Мислења
14.391
Поени од реакции
26.385
Камавинга ќе остане уште една сезона во Рен.
За Ауар има шанси, али имам чувство дека ќе биде изненадување некое, за некој за кој не сме ни помислиле. :D

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.573
Поени од реакции
8.195
За Ауар има шанси, али имам чувство дека ќе биде изненадување некое, за некој за кој не сме ни помислиле. :D
Камавинга малку потешко, минимум 70м евра бараат Рен за него или мислам дека одбиле толку од Сити.Печен е тој за во Реал од наредна година.Ваљда ќе ги пазарите Парти или Аурар, првиот бил на клупа денес а и не учествувал во тимското сликање.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Камавинга малку потешко, минимум 70м евра бараат Рен за него или мислам дека одбиле толку од Сити.Печен е тој за во Реал од наредна година.Ваљда ќе ги пазарите Парти или Аурар, првиот бил на клупа денес а и не учествувал во тимското сликање.
Двата играчи по кои пекаат Арсенал?
Ако се деси тоа, нервен слом у фан клуб кај Топџииве :D

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Барса пред Роналдињо и Меси била на рамниште на Валенсија, Билбао и Атлетико. Они пркнаа малце со Кројф во 90ти и послем со Роналдињо и Меси станаа сериозна екипа. Во Шпанија имало еден клуб и тоа е Реал. Сите сакале да играат во Реал, додека за Барса од кога дојде Меси стана супер дестинација.

Видете ги играчите на Барса пред Роналдињо и Меси. Стоичков, Ривалдо и Куман се најзвучни имиња што се задржале подолго време.
Isto kako sto vo Italija imalo samo eden klub do 2006 pa od 2010 navaka pak ima samo 1 klub..

Dani

1 + 1 = 10
Член од
22 јуни 2010
Мислења
24.599
Поени од реакции
59.369
Лидс демек испратиле 15м понуда до Норич за Тод Кантвел.
Кантвел не играше денес против Борнмут, така да можно е и да се комплетира трансферов во брзо време.

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.587
Поени од реакции
13.954
Пепе

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.591
Поени од реакции
22.312
Okolu Baern i transferi ima samo tri opcii:

- Igracot ne ide oti ne saka da sedi na klupa odnosno ima pregolema konkurencija.
- Baern i onaka ne go saka (=ne pojavuvale interes).
- Baern ne saka da plati pregolemi sumi (transfer ili za plata).

Nikako ne moze da bide deka igrac stvarno ne sakal da odi oti neli imalo i pogolemi ribi vo okeanot. Nezamislivo vo ovoj svet nekoj igrac da ne saka da odi kaj pobednikot na tripleta ili quatroleta.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Знам дека е од goal.com ама интересна шпекулација.

Доволно е ова да го видиш:
Chelsea are open to selling the Frenchman but Kante will need to take a significant wage cut to secure a move to Old Trafford.

Сиромаштија :icon_mrgr:

Член од
17 август 2014
Мислења
3.751
Поени од реакции
6.156
Интересен играч е Хесус Корона од Порто кој би покривал како десно крило и десен бек, исто и Доминик Сзоболај од Салзбург кој можи да игра како лево крило, амц и цм, Куисанц е добар играч ама очигледно Флик не гледа како би се вклопил во системот на Баерн, зато беше и изоставен вчера а на негово место беше повикан Мусиала кој има само 17 год, на крај и јас мислам дека ќе изненадат со некој за кој неаме чуено шпекулација цело трансфер лето.

Kajgana Shop

На врв Bottom