La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Барселона буквално нема напад....не знам како планираат со Тринкао и Гризман да играат ама ако не најдат некое решение очекувам дебакл сезона за нив.
Нападо можда е најдобра страна на Барса моментално, одбраната е срање и средината не е сјајна. Сга со Кутињо како креатор ќе видемо како ќе биде покрај Меси и Гризман како шпиц треба далеко подобра сезона да има од ланската.

Јас мислам одбраната е тоа што ќе ни ја ебе сезоната. За нападот ич не ми е страв, 80+ голови ќе имаме ко од шала. Пиќе е најслаба алка во моменталниот состав, убедливо најслаба. После него доаѓаат Ленглет и С.Роберто.
Средината е за класа подобра од ланската.

Јас мислам одбраната е тоа што ќе ни ја ебе сезоната. За нападот ич не ми е страв, 80+ голови ќе имаме ко од шала. Пиќе е најслаба алка во моменталниот состав, убедливо најслаба. После него доаѓаат Ленглет и С.Роберто.
Средината е за класа подобра од ланската.
Колку гола ќе имате ???

Колку гола ќе имате ???

Минимум 80. Цртај го постот копирај го снимај го шо сакаш прај му, ќе те цитирам во мај. Не е ова атм да заводи 1-0 и да се брани, па да заврши 1-1 на крајот. :pos:

Минимум 80. Цртај го постот копирај го снимај го шо сакаш прај му, ќе те цитирам во мај. Не е ова атм да заводи 1-0 и да се брани, па да заврши 1-1 на крајот. :pos:
Од сабајле ја имаш фатено ракијата а :icon_mrgr:

Види ги Спорт Клуб, Атлетико почна тие гњават со некои глупи статистики за мотори, а од 16 ја пишува на програмата :facepalm:
Автоматски споено мислење:

Не е на арно работата, Коста треба да го бркаме а не да дава голој на прва :D

Последно уредено:
Kаков состав имаат Атлетико, па, па, па...

Резерви Томас, Љоренте, Суарез, Лемар, Хименез (повреден ваљда)... :eek:

Феликс мајсторее :oleee: Оган е детето

Ајде да видиме дебелиот до кај е :)

Суарез, Томас и Љоренте, не памтам некогаш Атлетико да имал толку широк ростер.

Јашаааа:ojeaa:
Во 5 минути гол и асистенција, како беше наапан од кога влезе дури го сплетка Лемар во една чиста ситуација, ќе биди интересно.
Атлетико далеку поопасну во напад ќе бидат со него, ако се уиграат со Феликс ќе има забава :)

Последно уредено:
Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom