- Член од
- 29 април 2015
- Мислења
- 4.517
- Поени од реакции
- 4.524
Сакаш да кажеш дека ја удри топката со раката под лактот?Брат хахах ме дупиш така?
Кај виде офсајд, кај виде лакт бе? хахаха
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сакаш да кажеш дека ја удри топката со раката под лактот?Брат хахах ме дупиш така?
Кај виде офсајд, кај виде лакт бе? хахаха
Во Газета дела спорт да не го читаше правилото?Имаше едно правила ако играчот е во пад и го удри топката тогаш не е пенал,ама мислам дека играчот на Бетис во паѓањето намерно ја турна топката, дајте видео

Правилото постои, лани еден куп вакви ситуации не беа санкционираниВо Газета дела спорт да не го читаше правилото?![]()
Зошто бе, сосема добри беа дечките во розевоПерез не се нервира кога ги гледа бе?

Што ќе се нервира, парите што му беа планирани за трансфери ќе ги фрли на судии.Перез не се нервира кога ги гледа бе?

Зошто бе, сосема добри беа дечките во розево![]()

Што ќе се нервира, парите што му беа планирани за трансфери ќе ги фрли на судии.![]()

Зависи од ситуацијата, ако сепак спречил гол шанса тогаш не гледам причина да не се санкционира.Правилото постои, лани еден куп вакви ситуации не беа санкционирани
Без разлика дали имал намера или немал шанса да ја избегне да ја удри, директно со рака му ја тргна топката од шут на Борха Мајорал.Ова беше еден од најмутавите пенали што ги имам видено. Бартра паѓаше и во пад ја закачи топката. Ниту намерно ја удри, ниту имаше шанса да избегне да ја допре. Се кладам дека седум од десет судии не би ни гледале ВАР за оваа ситуација.
Иначе баш ме интересира Барса како ќе изигра вечер, очекувам да ги победат Виљареал.
Сите ги потценуваме сезонава поради глупостите што им се случуваат внатре во клубот, но еве, прават некои промени.
Успеаа да се отарасат од некои од староседелците и гледаат да ја освежат екипата со Дест, Депај и оној Гарсија од Сити.
Некарактеристични трансфери за Барса се ова според мене, но ако се желбат на Коман и успее да ги кликне не гледам зашто не би имале добра сезона.
Нормално, најголемиот фактор ќе биде Меси, како ќе се понаша сезонава. Огромен професионалец е и не ми се верува дека ќе си игра курот и дека нема да се замара за екипава.

Те разбирам, стварно.Барселона буквално нема напад....не знам како планираат со Тринкао и Гризман да играат ама ако не најдат некое решение очекувам дебакл сезона за нив.
Без разлика дали имал намера или немал шанса да ја избегне да ја удри, директно со рака му ја тргна топката од шут на Борха Мајорал.
Еве мислам дека беше ти, порано се повикуваше на судии од Марка и АС што ги анализираат ситауцииве после натпреварите, прочитај ги, сите се сложија дека црвениот картон и пеналот беа тотално исправно досудени.