La Liga Santander 2016/2023

• Креатор на темата Креатор на темата Atso
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Имаше едно правила ако играчот е во пад и го удри топката тогаш не е пенал,ама мислам дека играчот на Бетис во паѓањето намерно ја турна топката, дајте видео
Во Газета дела спорт да не го читаше правилото? :D

Зошто бе, сосема добри беа дечките во розево :D

Прошла кикс, сега едвај... ако треба Мајорал да влегува да не спасува, ни се иба мајката.
Туку има уште мање од недела рок, да си набави 100 милионски диазепам. И за него и за нас :D

Не, сериозно. Ова без нови играчи не ми се допаѓа многу. И тоа во период кога неколку си заминаа. Нема да се изненадам ако е принуден да интервенира уште во јануари.
Ќе биде долга сезонава...
Автоматски споено мислење:

Што ќе се нервира, парите што му беа планирани за трансфери ќе ги фрли на судии. :D

Играчот може да испадне флоп, судијата не :D

Правилото постои, лани еден куп вакви ситуации не беа санкционирани
Зависи од ситуацијата, ако сепак спречил гол шанса тогаш не гледам причина да не се санкционира.

Ќе се надеваме барем на еден од Азар и Асенсио да им тргне, иначе и сезонава тешко ќе се даваат голови.

Ова беше еден од најмутавите пенали што ги имам видено. Бартра паѓаше и во пад ја закачи топката. Ниту намерно ја удри, ниту имаше шанса да избегне да ја допре. Се кладам дека седум од десет судии не би ни гледале ВАР за оваа ситуација.

Ова беше еден од најмутавите пенали што ги имам видено. Бартра паѓаше и во пад ја закачи топката. Ниту намерно ја удри, ниту имаше шанса да избегне да ја допре. Се кладам дека седум од десет судии не би ни гледале ВАР за оваа ситуација.
Без разлика дали имал намера или немал шанса да ја избегне да ја удри, директно со рака му ја тргна топката од шут на Борха Мајорал.
Еве мислам дека беше ти, порано се повикуваше на судии од Марка и АС што ги анализираат ситауцииве после натпреварите, прочитај ги, сите се сложија дека црвениот картон и пеналот беа тотално исправно досудени.

Иначе баш ме интересира Барса како ќе изигра вечер, очекувам да ги победат Виљареал.
Сите ги потценуваме сезонава поради глупостите што им се случуваат внатре во клубот, но еве, прават некои промени.
Успеаа да се отарасат од некои од староседелците и гледаат да ја освежат екипата со Дест, Депај и оној Гарсија од Сити.
Некарактеристични трансфери за Барса се ова според мене, но ако се желбат на Коман и успее да ги кликне не гледам зашто не би имале добра сезона.
Нормално, најголемиот фактор ќе биде Меси, како ќе се понаша сезонава. Огромен професионалец е и не ми се верува дека ќе си игра курот и дека нема да се замара за екипава.

Иначе баш ме интересира Барса како ќе изигра вечер, очекувам да ги победат Виљареал.
Сите ги потценуваме сезонава поради глупостите што им се случуваат внатре во клубот, но еве, прават некои промени.
Успеаа да се отарасат од некои од староседелците и гледаат да ја освежат екипата со Дест, Депај и оној Гарсија од Сити.
Некарактеристични трансфери за Барса се ова според мене, но ако се желбат на Коман и успее да ги кликне не гледам зашто не би имале добра сезона.
Нормално, најголемиот фактор ќе биде Меси, како ќе се понаша сезонава. Огромен професионалец е и не ми се верува дека ќе си игра курот и дека нема да се замара за екипава.

Барселона буквално нема напад....не знам како планираат со Тринкао и Гризман да играат ама ако не најдат некое решение очекувам дебакл сезона за нив.

Ќе налупа Куман еден куп Холанѓани во екипа и после се прават кланови :)
Единствен играч после Меси кој можи да ја спаси оваа сезона на Барса е Гризман, баталете Депај, Дест, Мест.
Ако се разигра Гризман напред заедно со Фати и Меси би требало да останат во трка за титула ама како стојат работите, тешко.

Друга работа, не знам дали прометивте ама некои бивши играчи на Барса му дадоја поддршка на Меси на постот за Суарез, меѓу кои и Алвес и Нејмар, нормално :)
Директно ја искритикуваа управата на Барса дека не знаеле за респект и ова не било од сега, години наназад иста песна :)

Барселона буквално нема напад....не знам како планираат со Тринкао и Гризман да играат ама ако не најдат некое решение очекувам дебакл сезона за нив.
Те разбирам, стварно.
Али, не ти играл тимот во лига со Меси.
Го гледате во Барса можеби секое коло, се сретнале ваши тимови во ЛШ против него.
Ама верувај, не ти играл тимот во лига со Меси, не си свесен што може да направи.
Он и Роналдо таква магија имаат, да играчи како Тринкао, Депај, Гризман ги направат да изгледаат како едни од најдобрите играчи во свет.
Не ме јеби, умрените Педро и Лукас Васкез станаа играчи.
Се ќе зависи од него, ако остане професионалец до крај, што мислам дека ќе остане, не гледам како не би била Барса до последно коло во трка за титула.

Без разлика дали имал намера или немал шанса да ја избегне да ја удри, директно со рака му ја тргна топката од шут на Борха Мајорал.
Еве мислам дека беше ти, порано се повикуваше на судии од Марка и АС што ги анализираат ситауцииве после натпреварите, прочитај ги, сите се сложија дека црвениот картон и пеналот беа тотално исправно досудени.

Океј, гледам дека никаде не го спорат пеналот. Ми се виде многу чудно синоќа пошто факт е дека играчот паѓа и не може да избегне контакт со топката. Не ми текнува во скоро време да сум видел сличен пенал. Како што пишав, доста блесава ситуација.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom