Фан Клуб: Челзи

• Креатор на темата Креатор на темата dajdo
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
John Doe, на шала го кажав тоа. Јас сум кладам само со Фантом за аватарот, а TheGunners во потписот.

Моето не беше на шала, те предизвикувам ако тепа челзи да носиш титл јас што ќе го скројам и ќе го носиш до 31 декември.. обратно знаеш?

па

Моето не беше на шала, те предизвикувам ако тепа челзи да носиш титл јас што ќе го скројам и ќе го носиш до 31 декември.. обратно знаеш?

па
Нене :) доста тераме оф топици. Јас ти го кажав моето, се кладев само со Фантом по аватар со друг никој.

Не се нафаќајте Сини,може да заебеме.Лавот кога е ранет е најопасен!

Да, опасни се, ако играат со Виган или Стоук може ќе растурат.

Ама со оваа форма, против ваков Челзи, на Стемфорд... мало сутра.:pos2:

Па нашиве лавој можи здрави се...:pos2:

Дојде на ред и Ешли. :)
http://www.goal.com/en/news/710/man.../manchester-city-chasing-chelseas-ashley-cole
И самите Арапи знаат кој ја има најдобрата одбрана, и нормално сакаат да ја пренесат во Сити. :toe:

Сега за една недела и Босингва ќе го побараат во пакет со Карваљо,и може ќе ги купат.

Ешли и не ме чуди да си оди, ама друг не верувам дека би привлекле од Челзи. Кој сега дојде, кој има долг договор, кој е пред пензија...

Веувај дека Ешли е многу приврзан за Челси и дека 99% нема да и замине,затоа уживајте.Да не знае некој отприлика со каков состав ќе настапиме против Бордо?

Веувај дека Ешли е многу приврзан за Челси и дека 99% нема да и замине,затоа уживајте.Да не знае некој отприлика со каков состав ќе настапиме против Бордо?
А како тоа Кол е „многу приврзан“ за Челзи? Со 2,5-годишен договор? :smir:
Ко можеше од Арсенал во Челзи да пој, оти Венгер не му давал поголема плата зошто би останал и во Челзи?

Не,ама види го душа остава на терен,а богами е добро платен во Челси така да не се секирам многу.Гол.ком и се е можно!

Мене повеќе ме секира замената на Кол. Дали би успеале Бејл од Тотенхем да го донесиме? Пошо вака не ми теквит некоја добра замена која е веќе адаптирана на англискиот фудбал.

Абе добро е платен, ама зошо би останал ко можи да е уште подобро платен? Само да се надеваме оти нема да дој до то, оти квалитетен лев бек тешко се најдува.

Еве јас што приметив од една страна е безвеза ама од друга...Вака сега чим некој е во лоша форма и игре со нас одма се враќат еве на пр како:
Тотенхем(немаа ебан бод форма никаква 1-1 изигравме)
Манчестер УТД (моменталната форма тогаш и беше никаква за малку ке изгубевме)
Рома (игра мизерна реализација уште по мизерна а на нас ни шибнаа 3)

Сето тоа што е наведено е ситуацијата на глубот кога играа со нас а не моменталната.Се надевам оти и Арсенал нема да ги набројам тука оти последните 4 натпревари имат 3 порази и 1победа и тоа над МАН УТД...

Интересна работа, ама па ние во каква форма сме то чудо едно. :pos2:

Ха, Роман го фатила економска криза, па да не очекуваме засилување во Јануар... Но важно тој на љубавницата и купил ПЛАЦ НА МЕСЕЧИНАТА :pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom