H
Веќе го гледаме како пропаѓа.Шшшш, не на темава. Јајцата би си ги продале да го видат како пропаѓа.
Немаш гајле,навикнат си на мртвила освен ако не гледаш фудбал од вчера.Mrtvite Man Utd mi gi opnale u 13:30 da gi gleam, u najubaviot termin.
Od pred pola saat gledam fudbal, ne od vchera.Немаш гајле,навикнат си на мртвила освен ако не гледаш фудбал од вчера.
Fintata e sto nema termin od 8 barem ne u sabota neznalico napatena hhhhhh.Mada ko ke razmislam za seksot sto go jadevte ovie godini, vie trebase da igrate posle 00,00Od pred pola saat gledam fudbal, ne od vchera.
Kako i da e, poentata na muabetot mi beshe deka nema smisla smrdlivite i nebanjati od Man Utd da igraat udaren termin sabotno od 13:30. Trebashe da ve bapnat od 8, pa sedi doma sabota vecher, glej kako gubite od B&H Albion. hhhhhhh
Mislam deka kje se slozhish so mene, iako navivash za niv.
Dobro de, 8, 9, isti kurac. Rodeni ste za u termin u sabota u 9. Realno. Nikoj ne bi go gleal Man Utd u sabota u 9.Fintata e sto nema termin od 8 neznalico napatena hhhhhh.Mada ko ke razmislam za seksost sto go jadevte ovie godini, vie trebase da igrate posle 00,00
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Брад да те прашам дали си на А1? Чепкав нешто по програмите и ми го нема History Channel, да не знаеш на кој канал е? Можда мене ми го тргнале пошто не ни треба више.Fintata e sto nema termin od 8 barem ne u sabota neznalico napatena hhhhhh.Mada ko ke razmislam za seksot sto go jadevte ovie godini, vie trebase da igrate posle 00,00
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Затоа ние на Т хоме сме си, таму го има!Брад да те прашам дали си на А1? Чепкав нешто по програмите и ми го нема History Channel, да не знаеш на кој канал е? Можда мене ми го тргнале пошто не ни треба више.
Da i gleam kaj nas uste pokazuva Mancester 20, Liverpul 19 jbg ne mi e jasnoЗатоа ние на Т хоме сме си, таму го има!
Ама на се секирај, кај е да е и на вас ќе ви го опнат пак, да си гледате и вие истории
Ти, муабет, поента?? Ај еве се сложувам.Od pred pola saat gledam fudbal, ne od vchera.
Kako i da e, poentata na muabetot mi beshe deka nema smisla smrdlivite i nebanjati od Man Utd da igraat udaren termin sabotno od 13:30. Trebashe da ve bapnat od 8, pa sedi doma sabota vecher, glej kako gubite od B&H Albion. hhhhhhh
Mislam deka kje se slozhish so mene, iako navivash za niv.
Пак почна да гледаш фудбал бе?Брад да те прашам дали си на А1? Чепкав нешто по програмите и ми го нема History Channel, да не знаеш на кој канал е? Можда мене ми го тргнале пошто не ни треба више.
Зашто најубав?Mrtvite Man Utd mi gi opnale u 13:30 da gi gleam, u najubaviot termin.