Чим не помислив после Роналдињо кога си замина да сменам клуб, нема никад.
Ако твојот клуб ако прими 8 гола слободно смени си го клубот и скри се во дупка, јас нема. Најдобриот тим моментално му покажа на Барса кај му е местото, ако сакаш да се ситиш слободно кур ме заболе, ама никој од форумов неам видено да ги праи цитрони секој втор пост и во фан клуб и во темава за 8-те голови, не пак ко дечконо што навива за Манчестер што пробува да провоцира на секој втор пост кај што стигне.
Со години ја пратам темава и вакво ништо неам видено да се случува. На се ми личи ова освен на дискусија. Незнам како никој од фан клуб Реал не се нафати да ми сере толку а вечни ривали сме и пак не се понашале ниту они ко неандарталци ниту ние на темава , ниту пак во фан клуб сме бричеле кур. Да не зборам за чолисимо како најупорниот лик на форумов што може да постои не го дудлала толку. И да се дудла од било која страна си има тема за тоа и чисто ривалски е, имало шеги на сметка на Барса и на Реал и пак сме се поштувале во Ла Лига темата. Ипак горе долу слична си е Серија А темата, ја овие Интерашиве и Јувенташиве ги неам видено тука на оваа тема така да си јадат гомна меѓусебно и секој втор пост да им е провокација.
@Ilumious Иначе се слагам со се што имаш пишано, ама реално гледано пред него немаше некоја ваква ретарда, посебно да ствара препукувања Барса - Јунајтед релација. Ниту пак сум видел фан на Барса да ви се сити колку ви е паднат клубот после Ферги, ниту пак моментално дека неможете стариот победнички пат да си го најдете.Пак ке кажам форумов и пред него си ја ругаше Барса мене не ми сметаше, колку шеги се испукале па никому и ништо ама типов ова што го прави со месеци и не престанува е малку претеризам. За мене ликот е чист трол акаунт кој што е наменет за да провоцира и да јаде гомна цело време копирајќи го хуморов на админиве за да не биде баниран.