- Член од
- 16 ноември 2007
- Мислења
- 3.641
- Поени од реакции
- 3.266
Свитолина да тепа со Тајхман денес, м? @Vladimir1984
Атер за коефициентот, ја уплатив веќе. Иако не е баш во најдобра форма Свитолина. Во нормални услови победата на Свитолина не би била повеќе од 1.40.Свитолина да тепа со Тајхман денес, м? @Vladimir1984
Не знам што математика имаш тука. За 1.62 треба да погодиш три настани. 2 полувреме, 2 конечен и два гола. Плус и реванш има, плус може да одмара играчи, која е потребата да запне Тотенхем во прво полувреме? Тотално безвреден тип, да видам дека поминал не би го пишал.Шкендија - Тотенхем
2-2 & 2+ 1.62 коеф.
2-2 & 2+ пп на 2.75
Иако очекувам да ги одмори Сон & Лукас, Мурињо има на располагање многу квалитетни играчи - очекувам да не си дозволат циркус како прошлата недела и да ги прегазат уште од сам почеток.
Во право си, моја грешка, но и понатаму сметам дека нема вредност типот.Нема реванши ова коло во ЛЕ
Тогаш играј ја со 2+ полувреме на 2.75Во право си, моја грешка, но и понатаму сметам дека нема вредност типот.
Па реално повеќе би ризикувал така, отколку со првата варијанта. Огромна е разликата во коефициентот.Тогаш играј ја со 2+ полувреме на 2.75
Според мене би било огромно изненадување да успее Шкендија да се одбрани во првите 45'. Го гледав и пресот на Мурињо, најави дека не сака да му се повтори минатонеделната ситуација кафе што беше на 15 мин од испаѓање.
Не знам баш дали би се сложил со тебе за ова,Шкендија е многу послаба од претходните години кога имаше каква таква екипа,со овој состав,оваа одбрана,Шкендија е среќна ако помине со под 4 комада.Атер за коефициентот, ја уплатив веќе. Иако не е баш во најдобра форма Свитолина. Во нормални услови победата на Свитолина не би била повеќе од 1.40.
Автоматски споено мислење:
Не знам што математика имаш тука. За 1.62 треба да погодиш три настани. 2 полувреме, 2 конечен и два гола. Плус и реванш има, плус може да одмара играчи, која е потребата да запне Тотенхем во прво полувреме? Тотално безвреден тип, да видам дека поминал не би го пишал.
Ќутете си, добро тргна денот. Качанов само ЕДЕН гејм на негов сервис зеде.За денес ми оди некако Лајовиќ против Качанов.
Душко е во добра форма, омилена подлога му е земјата, а Качанов како противник му „лежи“. Играле три пати досега, Лајовиќ трите пати добил без загубен сет. Квота е негде околу 1.90-2.00.
И Свитолина води 1-0.Ќутете си, добро тргна денот. Качанов само ЕДЕН гејм на негов сервис зеде.
Тешко дека ќе играат сите, многу веројатно ќе играат резервите и младинци, евентуално Жота можи да дебитира. Не велам дека не можи да му дат три гола, ама дека ќе играат сите, нема шанса.Linkoln - Liverpul 2 @ T2 3+ 1,80
Osven Salah site ke igraat... Ocekuvam lesno da vleze tipov, da gi razmontiraat nesto konvcera celzi i newcastle sto napravija..
Ke debitiraat Jota Alcantara i Cimikas, ke igraat i Minamino, shaqiri, Milner, Adrian na golot... Sepak zasiluvanjata sto gi kupija pretendiraat za prva postava i se od sebe ke dadat.. ocekuvam 3 parcinja da stegnat minimum..Тешко дека ќе играат сите, многу веројатно ќе играат резервите и младинци, евентуално Жота можи да дебитира. Не велам дека не можи да му дат три гола, ама дека ќе играат сите, нема шанса.
Дечко, ова е тема за кладење, темите за мазохизам се во љубов и секс.Ако ја гледавте текмата со Силекс ќе сфатите дека Дрита е некаде на исто ниво со Силекс.