Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

• Креатор на темата Креатор на темата Bitcoin
  • Време на започнување Време на започнување
Здраво на сите ,
Имам едно прашање. Бев на интервју фебруари 2016 (18223/2016), во Јули 2018 ми се смена статус на дополнителна па сега почетоков на Септември во “По преписката Ви предстои да б'де изв'ршен финален експертен преглед преди да б'де разгледана от С'вета по гражданство.”.
Дали знае некој уште колку би чекал ?
Ви благодарам
Procitaj ovde, ke znaes i za slednite statusi

Последно уредено:
Zdravo da prasam intervju sam 11 mesec 2018 koj br na prepiski spagjam vi blagodaram

Side note: едина занимација во текот на сите овие денови ми е форумов, во смисла на поддршки, бодрења, исчекувања, планови, совети, позитивна енергија. :)
Jas ko retardiran cel den sum na forumov, ke me izbrkaat od rabota mi se cudat site zoso cel den mi e otvorena stranava :D

Jas sum poblisku od tebe, februari 2020 i znam deka sum daleku uste ama pak visam ko majmun :D
Сега мислите дека сте далеку, поради многуте месеци паузи. Ако продолжат со укази како до сега, многу брзо ќе ве стигне среќа :)

Сега мислите дека сте далеку, поради многуте месеци паузи. Ако продолжат со укази како до сега, многу брзо ќе ве стигне среќа :)
Aj prvo tebe neka te stigne, ova so ti se slucuva na tebe e klasicno maltretiranje :D

Денес осеќам дека ќе фрчат укази и положителни преписки. Си се одморија, се се прошетаја за неработниот ден па сега ќе се разработат

Истово сабајле го реков и ја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom