Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
7.60 коеф. за волците против Сити :sneaky:
Не е малце потценувачки коефициентот ? Дома играат, знам дека Сити е две класи над Волвс ама мислам дека можат да се изборат барем до нерешен резултат.
И тим 1 ќе се проба на 4.40, одбраната на Сити е климава.

Знам дека ве боли кур ама денес ова го изиграв на 500че, плус Новак и Фенербахче.

Прегледај го приврзокот 267456
На фаворитите :pos: :pos: :pos:

Последните неколку слема ужасни резултати излегуваат во квалификациите. Бас сабајлето на @Chiksy^ му пишав за тоа, скроз безвезни резултати, треба прескокнување. Стразбур сите излегоа по коефициенти.

Последните неколку слема ужасни резултати излегуваат во квалификациите. Бас сабајлето на @Chiksy^ му пишав за тоа, скроз безвезни резултати, треба прескокнување. Стразбур сите излегоа по коефициенти.
Ма знам, затоа и не форсам ама ова беше баш комично. :D

C. Garin - K. Nishikori 2 (1,98 sportlife)

Jezda Kei izgubi od museti ali bese maliot u nalet, denes ne gledam zosto da ne go ppbedi garin koj e klasi poslab.. go gledav kei so musetti, ocigledno ne bese vraten vo forma ali seuste si gi imase jakite forhendi i mu vrakjase na musetti, toj mec na nekolku pati snemuvase struja bas koga zalet fakjase kei..

Place za singl kvotava...

C. Garin - K. Nishikori 2 (1,98 sportlife)

Jezda Kei izgubi od museti ali bese maliot u nalet, denes ne gledam zosto da ne go ppbedi garin koj e klasi poslab.. go gledav kei so musetti, ocigledno ne bese vraten vo forma ali seuste si gi imase jakite forhendi i mu vrakjase na musetti, toj mec na nekolku pati snemuvase struja bas koga zalet fakjase kei..

Place za singl kvotava...
Гарин не знаеш ни како изгледа на слика, а не пак како игра, ама битно ти плачело за сингл. Што е најтрагично ќе ти пројде типот ко за беља и ќе замараш по темава, али не знам зашо даваш "анализа" кога не знаеш што играч е тој карши Нишикори.

Гарин не знаеш ни како изгледа на слика, а не пак како игра, ама битно ти плачело за сингл. Што е најтрагично ќе ти пројде типот ко за беља и ќе замараш по темава, али не знам зашо даваш "анализа" кога не знаеш што играч е тој карши Нишикори.
Pa bas za toa, koj k e garin cacin...0:2 tocen za kei

Имај малку одговорност, луѓе читаат тука и препишуваат типови. Не се бламирај ако не знаеш. Воопшто не е битно дали ќе го погодиш типот на Нишикори, битно е дека не знаеш ништо за Гарин (освен кој кур е тој, што и не е некое знаење) а се однесуваш како да имаш направено кариера како типстер за тенис.

Типувај тоа што пратиш и разбираш, ако нешто пратиш и разбираш.
Автоматски споено мислење:

Прв сет 6-0 за Гарин. Дали сега разбираш колку не разбираш, и зошто не треба да пишуваш за работи за кои немаш три чисти?

Последно уредено:
Денес квалификацииве кај мажите се феноменални до сега.
Фаворитите изгазија,хендикеп гемови,сетови ,што сакаш.
Лаксонен 1.75 со оној мртвиот ,што праи по 20 дупли у меч,ок.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Макаби-Салзбург 2&3+

Нема потреба да го опишувам нападот на Салзбург сите знаме како играат.Од друга страна Тел Авив имаат 9 фудбалери заразени со ковид и сите се првотимци.Мислам дека лесно може да влезе типов и среќно!

Макаби-Салзбург 2&3+

Нема потреба да го опишувам нападот на Салзбург сите знаме како играат.Од друга страна Тел Авив имаат 9 фудбалери заразени со ковид и сите се првотимци.Мислам дека лесно може да влезе типов и среќно!
Drugar, Makabi TA ima sest(6) zarazeni fudbaleri od koi dvajca se prvotimci... Ima razlika, nemoj dezinformacii da shirish, nekoj ke ja klaj kukjata i ke treba da zivee na ulica posle...
Realna dvojka, ama ima revansh, taka da, ne e za all in

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom