Фан Клуб: Вардар

• Креатор на темата Креатор на темата gerard
  • Време на започнување Време на започнување
Мицевски денеска не кошта барем бод у џеб. Каков е оној шут од слободен....

Од каква боса екипа изгубивме да не ти се верува. Прво примен гол уште неизлезени од соблекувалнa, па ајде релативно брзо се вративме во натпреварот и дури имавме контрола над играта, односно добро се извлекувавме во контра напади, но евидетно недостасуваше завршен удар. И она што го изведоа у судиско надополнување, при изгледна ситуација од слободен за наш гол и водство, а на крај тие да го пикнат тебе, е уметност. Уште сум во неверување. После тоа бев 100 % сигурен дека нема да се вратиме во игра, пред се и физичкото стање не ни го дозволува тоа во овој момент. Нас ни одговораше отворен резултат при што ќе се создаваа можности за контри, како што беше на натпреварот со Сљога, а вториов гол на црњата го смени текот на натпреварот. Да бркаме резултат многу тешко ќе ни оди со онаква инертно градење на нападите...

Последно уредено:
Pozdrav za Teteks Fan drugarceto neka vidi denes za shto dobi penal Kristal Palas so Junajted i neka sporedi so situacijata so Shkupi vo koja nie ne dobivme CIST penal.

почната е од 3 и пол
Коа отворив у 2 и пол полиција ги вадеше судиите, ваљда протоколот е таков или пуштиле снимка од иднината за некој саат што ќе се случува :D

Не видов кој беше (Петковски или Шиле), али тешко се изглупира пред гол. Ние обично не можеме да дадеме гол, он 100% шанса упропасти за да погоди атрактивно со пета...

Не видов кој беше (Петковски или Шиле), али тешко се изглупира пред гол. Ние обично не можеме да дадеме гол, он 100% шанса упропасти за да погоди атрактивно со пета...

Шиле беше :D Среќа се извади со пеналот после тоа, скроз не потребен потег беше петата

Прерано оцени дека мечот е завршен. Ги стави младинците и ни бапнаа одма два гола. Си се пакуваме уште во прво коло, така ми личи. Не дека ќе го освоевме купот и онака :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom