- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.437
Аман, едно девојче има тука, сите ја напнавте.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со ова понашање не знам како успеале женска да си фатат, пола од нив ако воопшто имат фатеноАман, едно девојче има тука, сите ја напнавте.
Јуве шо мисли со Џеко и Суарез да прај ? И двата не се веќе материјал за големи дострели.
Сува класа беше Суарез ама неговото помина да бидиме реални.
Дани тебе те сметам за попаметен, немој да го променам мислењетоПа што има везе... И Атлетико не е клуб за големи дострели![]()
Само мене тука ми личи дека Видал го ангажирал Жанг, а не обратно? :|
![]()
Кој Алманах 08' аутфит човече...Само мене тука ми личи дека Видал го ангажирал Жанг, а не обратно? :|
![]()
Затоа што Конте сака само играчи кои му играле претходно, имаат искуство и му одговараат во системот. Гледа сега да освои титула.Зошто Миланските екипи пазарат вакви играчи бе, играчи со поминат мандат, кои немале што повеќе да понудат во бившите клубови.
Коларов, Видал, Санчез, Годин.
Колку и да биле прејаки играчи во нивниот прајм, згора на тоа и сигурно голема плата им даваат.
Се само со некој такви ги поврзуваат.
Со ова понашање не знам како успеале женска да си фатат, пола од нив ако воопшто имат фатено![]()
Скраја да е да ми го лижиш г.зо, се згрозив од самата помислаизвини што не ти го лижеме гзот зашто само си женско
каков пар само би биле со [mention]Донев [/mention] ауауау да напраиме собиранка да ве споиме
Sent from my iPhone using Tapatalk
Скраја да е да ми го лижиш г.зо, се згрозив од самата помисла
Зш се местиш на пенал сега, ни две минути нема од Суарез муабетотЗошто Миланските екипи пазарат вакви играчи бе, играчи со поминат мандат, кои немале што повеќе да понудат во бившите клубови.
Коларов, Видал, Санчез, Годин.
Колку и да биле прејаки играчи во нивниот прајм, згора на тоа и сигурно голема плата им даваат.
Се само со некој такви ги поврзуваат.
Аман, едно девојче има тука, сите ја напнавте.
Добро, држи вода.Затоа што Конте сака само играчи кои му играле претходно, имаат искуство и му одговараат во системот. Гледа сега да освои титула.
Шо то ?Зш се местиш на пенал сега, ни две минути нема од Суарез муабетот![]()
Не, туку ќе треба после вагиналети да земам кој знае кај го имаш пикано јазикотсман бе толку си непедантна?
Sent from my iPhone using Tapatalk