Фудбалски/трансфер дискусии

• Креатор на темата Креатор на темата Dani
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не знаеш колку ми е јако што те читам со позитивни коментари за Суарез хахахахаха

Ко да го земе Ливерпул Погба и да треба да се убедувам дека е добар трансфер.
Пред некој ден кога и рече некој ако го земат Суарез ќе биде комедии, викаше гризни јазик, бегај таму, сега подобар и од Кавани испадна :D тек ако стварно го земат ќе биде појак од Левандовски и Халанд заедно :)

Исти кур се и Кавани и Суарез. Кавани може и поспремен да е од другар му, нема да изгуби ништо Атлетико со трансфер на било кој од нив двајца.

Види ја Барса циганска екипа, дај боже на крај да отиде у Атлетико и да освои титула, ти ебам тоа циганската екипа. На крај краева нека им плати Атлетико 1.200 евра и ќе им го дадат, така шитка Барса диз дејс, ко да сме 89та.
Оти мислиш дека 89 за кикирики оделе? Џаич во Бастија седумдесетите околу милион марки кошташе! Стојкович Ненад 84 во Марсеј за пола милион долари, плус тогаш после 28 години ги пуштаа надвор.

Абе не знаеш колку ми е јако што те читам со позитивни коментари за Суарез хахахахаха

Ко да го земе Ливерпул Погба и да треба да се убедувам дека е добар трансфер.
не бе, ич не ми прај ќеф сто пати пишав ама кога ќе ми текни на напаѓачите на Атлетико ми се гледа Суарез како Ел Феномено :D
Коста од кога е вратен во Атлетико има помалку голови од колку Суарез во една сезона.
Пак ќе речам за без пари и на таа плата која се шпекулира за две години и не е лоша зделка.
Полош од Мората и Коста не вервам да испадни.

Не бе, ќе го пуштат чим не бара плата. 14 милиони заштедуваат.

Иначе, 7 и пол милиони од Марлон. Ние боље да ги даваме без пари со 50% од наредна продажба. :roker:
Ко ќе помислиш дека нешто добро може да се случи во клубот-циркуз, размисли подобро, не може да се случи ништо добро таму :ROFLMAO:

Пред некој ден кога и рече некој ако го земат Суарез ќе биде комедии, викаше гризни јазик, бегај таму, сега подобар и од Кавани испадна :D тек ако стварно го земат ќе биде појак од Левандовски и Халанд заедно :)
Ја тој, ај прочитај го постот сега шо го цитирав Пеја да не пишам пак на ново.

не бе, ич не ми прај ќеф сто пати пишав ама кога ќе ми текни на напаѓачите на Атлетико ми се гледа Суарез како Ел Феномено :D
Коста од кога е вратен во Атлетико има помалку голови од колку Суарез во една сезона.
Пак ќе речам за без пари и на таа плата која се шпекулира за две години и не е лоша зделка.
Нели Феликс е голем талент платен 100+ милиони. Како сеа Суарез е ел феномено во споредба со него?

Нели Феликс е голем талент платен 100+ милиони. Како сеа Суарез е ел феномено во споредба со него?
Остави го Феликс, не е класичен напаѓач тој, ако го имаш гледано Атлетико кај го игра Чоло ќе знајш за шо зборам.
Не можиш да се ослониш на 19 годишно дете, замена за Коста треба кој е со едната нога в гроб со другата во Кина.

Ај сеа, погледни се во огледало и повтори "пред месец дена некој да кажеше дека Суарез е Ел Феномено за сите напаѓачи на Атлетико" и пробај да не се насмееш :D

Ај сеа, погледни се во огледало и повтори "пред месец дена некој да кажеше дека Суарез е Ел Феномено за сите напаѓачи на Атлетико" и пробај да не се насмееш :D
Пред месец не :) една година трубам дека нападот ни е за во Македонска втора лига, Алваро влеваше надеж на моменти ама ништо не напрај на крај, а и повредите го заредија.

дај бе ископајте и мислења сигурен сум дека има зборено за Суарез дека е катастрофа

Sent from my iPhone using Tapatalk

дај бе ископајте и мислења сигурен сум дека има зборено за Суарез дека е катастрофа

Не мора да се мачиш јас ќе ти одговорам, имам зборано дека му е поминат мандатот и дека Барса треба да си бара замена, ама за ваков Атлетико, за без пари, во време на криза кога клубот нема пари да троши не е лош дил.
И дај читајте убо шо пишам, нигде НИГДЕ не реков дека Суарез моментално е најдобар напаѓач, ама споредено со нападот на Атлетико ( по стоти пат ова) НЕ Е ЛОШ ДИЛ ОТИ ДОАЃА БЕЗ ПАРИ.

Sto se zamaras so stefi, taa utre ke ti kaze ne sum za atletico, za baern sum... Menja klubovi i mislenja non stop...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom