Цигари (каква марка пушите/општа дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата skorpija^m
  • Време на започнување Време на започнување
колку трае кутијата? се исплати ли уопште?
Како колку трае? Имаш 20 цигари, колку сакаш толку трае. :D
Не е електронска цигара, повеќе е како класична цигара со тоа што цигарите ги ставаш рачно во апаратчето.
Ако порачуваш/порачувате, со промо кодов ќе имате 300 денари попуст: 3zc5n2q
Ако порачаш 2.4 Iqos, ќе ти излези 1600 денари, што е прилично worth it.
Иначе вкусот веќе го навикнав и класична цигара немам запалено 3 недели.

Како колку трае? Имаш 20 цигари, колку сакаш толку трае. :D
Не е електронска цигара, повеќе е како класична цигара со тоа што цигарите ги ставаш рачно во апаратчето.
Ако порачуваш/порачувате, со промо кодов ќе имате 300 денари попуст: 3zc5n2q
Ако порачаш 2.4 Iqos, ќе ти излези 1600 денари, што е прилично worth it.
Иначе вкусот веќе го навикнав и класична цигара немам запалено 3 недели.
значи нешто од типот на оние што беа у апотека каде што го мењаш филтерот ова она.

не знам колку ми е исплатливо пушто пушам две кутии на ден, практички поевтино ми доаѓа да пушам две кутии стандардни цигари него да пушам две "кутии" од ова електронсково :D

значи нешто од типот на оние што беа у апотека каде што го мењаш филтерот ова она.

не знам колку ми е исплатливо пушто пушам две кутии на ден, практички поевтино ми доаѓа да пушам две кутии стандардни цигари него да пушам две "кутии" од ова електронсково :D
Па Iqos во никој случај не е поевтина опција, само понештетна... демек :)
За мене е доволен win што по пиење и препушување ко магаре немам никакви последици сабајлето, иначе плуќава и грлото ме кинеа.

Старац Гаврило Многострадални
„На небу су само покајници.А непокајници у паклу!
Ни један није [на небу] који пу-
ши дуван. У пакао иду! Дуван
је пакао, разумеш ли,из њега
је изникао дуван. Који пуше –
сви су у паклу! Гледао сам ја пакао, има га под земљом – то су немири, страшне муке, то се не може описа-
ти....Ђаво пуши, ђаво хули, ђаво мрси.“
И шта ти је тај дуван – то је ђаво толико нашао препредено, да човечији род
уништи, да је то страшно. Рак у 30% случајева. Излив крви на мозгу, јер крв-
ни судови постају крти и они при малом притиску пуцају и излива се крв,
тако да после главобоље има ужасне. Онда, тромб у артеријама и венама.
Шта ти је тромб: као песак зрнце у артеријама и венама, ако ти уђе у залис-
ке, коморе, преткоморе у срцу, срце одмах стаје као да је пиштољ га пробио.
Онда даље: чиреви на желуцу и дванаестопалачном цреву. Ангина пекторис.
Астма. Дисајни органи пропадну. А онда још убијаш своју децу.
А у духовном смислу: из уста која примају највећу Тајну, Свето Причешће,
кади ђаво тај несрећни. Човек, који је печат стваралаштва Божијег, човек.
Замисли шта је човек... Пресвета Богородица
њој се клањају све Небеске Силе и сва земља слави Свету Богородицу.
A погледај шта си ти, несрећни пушачу, јадни и несрећни. Претворио си се у ђавољу кадионицу !!!

виткаш качак ти изгледа

Поздрав друштво. Гледам погоре сте пишувале за Iqos па сакам да прашам пак како сте задоволни после неколку месеци користење ? Се мислам да земам деновиве па секој совет е добредојден. И цената ме интересира како се движи сега? Да не има некоја промоција? Фала ви многу.

Иновативниот уред IQOS (ајкос) кој направи револуција во тутунската индустрија од денеска е во продажба во Македонија. IQOS е електронски уред кој го загрева, но не го гори тутунот. Бидејќи се избегнува процесот на согорување, при неговото користење се испушта до 95% помалку штетни состојки од оние кои се создаваат со пушењето. За негова употреба се користи специјално дизајниран несогорлив тутун, а при процесот на негово користење нема чад и пепел. - Вака гласеше статијата која беше објавена пред 3 месеци со која Ајкос официјално влезе на пазарот во нашата држава.
Ме интересира какво мислење имате за Iqos да направиме една дискусија. Исто така добредојдени се препораки/мислења и искуства од луѓе што веќе го користат уредог.

iqos го користам од 9 јули и од тогаш немам запалено цигара , и кога некој во мое присаство пуши мене ми се гади од мирисиот , а сум бил активен пушач , односно пушев околу 16 години , во кој последните 8 пушев по 2 кутии дневно , и ви го препорачувам уредот .

Поздрав! Јас веќе 10тина дена го користам iqos. Откако го земав многу подобро се чувствувам и помалку пушам. А дозволено е да се пуши и во затворени простории. Се осеќа голема разлика во споредба со обичните цигари.
Обична цигара веќе никогаш не би запалил.
И цената е според мене одлична, на почетокот беа доста поскапи, но сега ги прилагодија цените.
Плус, ако порачувате со промо кодов ќе имате попуст од 300 денари: sorodyh
Моја топла препорака за iqos, нема да згрешите.(y)

Поздрав! Јас веќе 10тина дена го користам iqos. Откако го земав многу подобро се чувствувам и помалку пушам. А дозволено е да се пуши и во затворени простории. Се осеќа голема разлика во споредба со обичните цигари.
Обична цигара веќе никогаш не би запалил.
И цената е според мене одлична, на почетокот беа доста поскапи, но сега ги прилагодија цените.
Плус, ако порачувате со промо кодов ќе имате попуст од 300 денари: sorodyh
Моја топла препорака за iqos, нема да згрешите.(y)
Фала ти многу.:D

само iqos, пушете и ич кур да не ви чуе повеќе за чад и остали срања, какво ротманс деми блу какво честерфилд, само iqos

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom