Стандард во мој стил?
Канте е класичен Гатузо играч. Чекај да видиме што имаме. Канте играч од средина, фокусиран на дефанзива. Гатузо, исто. Канте е копач. Како Гатузо. Прекрасно поврзување и логицирање.
Канте е најелегантниот фудбалер што игра на таа позиција. Дали црвен картон добил во кариерата.
Едно со друго, небо-земја.
Обид за навреда? Очајна иронија? Неконструктивна реплика?
Не побарав да се опишеш себеси.
Па јас не сум човекот кој на форумов егзистира поради пцовки и прозивки за нечии сестри, мајки. Јас не се занимавам со уличарски речник. Ти и уште една мала група ги загадувате сите можни теми на тој начин.
Нешто си ги измешал лончињата.
Доволно е кажано за Канте и твојот обид за деградација. Претходно, исто така кога се залета пред месец дена, објаснив пошироко зошто е глупост омаловажувањето на Канте и епитетите ,,просек". Тогаш исто така бладаше, уште неколкумина ти обрнаа внимание дека бладаш, како и обично и се повлече под она ,,ама погрешно ме сфативте".
За Хаверц рече дека ,,ќе му дадеш уште некое коло" за да видиш каков играч е. Што кажува за тебе и твоето фудбалско знаење, а не моето. Од пет-шест кола во нова лига,на 21 годишен играч, ти зналацот му оставаш уште толку простор за да ти се докаже.
Она моето од пред една недела, кога форсирав после секој потег во првото коло, всушност беше ,,oponasanje", твое и на останатата екипа од детска. Да не речам, огледало. Досадно, очајно, неосновано, инфантилно. Се согласувам. Ама тоа сте вие на тема ,,фудбал" овде. Сакав само да ви доловам. Не за џабе меѓу првите се фати на јадицата.
Ми вели човекот дека разговарал, дискутирал, а јас сум бил тој што го правел спротивното. Човекот што ми пиша пррд некое време на профил ,,абе јадам гомна на темата намерно, не дека сум го гледал тоа, чисто да се заебавам".
Не морате да си го вадите другарот, возрасен е, голем дечко. Ќе му помине срамот, ќе се врати посилен. Плус модератор, не, не, супер-модератор (хахаха), залудно се обидувате да го амортизирате тресокот.
Патем, утре ќе биде убаво времето. Добро би било да излезете и од аналната фисура на Ставро. Нема да ве р'чка повеќе кога ќе изгуби Интер, без гајле. Ќе зборувам со него.
Бреј. Не си паметен ако налупаш 60 реченици у пост кој може да се срочи у максимум 2.3.
Повторно бегаш од темата Канте и неговото фудбалско знаење во пас-фудбалска филозофија. Си нафрлал глупости кај што ме рчкаш приватно. Сфаќам дека ти крвари мозочето од денешното фудбалско потчинување па ај едно по едно ќе ти реплицирам, па ќе идеш да отспиеш. И смири се, 2ро коло е, уште 36 има, вака како што си пошол во 13то ќе се избришеш и во 31во ќе се вратиш со друг ник, можеби овојпат Колдплеј или Оејзис.
Here we go.
Стандард во мој стил?
Да, тоа е твојот стил. Ко во постот што го цитирав. Ништо конструктивно, само нафрлани реченици каде ти си победник за самиот себе.
Канте е класичен Гатузо играч. Чекај да видиме што имаме. Канте играч од средина, фокусиран на дефанзива. Гатузо, исто. Канте е копач. Како Гатузо.
Канте е најелегантниот фудбалер што игра на таа позиција. Дали црвен картон добил во кариерата.
Едно со друго, небо-земја.
Да бе друже, пријателе, ДА. До сабајле можеш да чекаш, да пишуваш реченици составени од 3 збора ама тоа нема да го смени фактот дека Канте е ист профил на играч ко Гатузо. Карактеристиките ги пишав во претходниот пост. Ме мрзи да ги повторувам. ахаха црвен картон не добил. Па и Занети има 1 црвен картон у цела кариера па не можам да го сметам за најдобар десен бек што играл фудбал.
Немој ни на крај памет да ти текнало да се закачаш со Занети.
Обид за навреда? Очајна иронија? Неконструктивна реплика?
Не побарав да се опишеш себеси.
Боље сум јас. Посмешен сум у ваквите обиди. Кај тебе се приметуваат солзите.
А и вреѓам добро и директно а не суптилно.
Па јас не сум човекот кој на форумов егзистира поради пцовки и прозивки за нечии сестри, мајки. Јас не се занимавам со уличарски речник. Ти и уште една мала група ги загадувате сите можни теми на тој начин.
Нешто си ги измешал лончињата.
Јас егзистирам на форумов зашто неам ништо попаметно да праам у животов, си го ладам тука, си коментирам за фудбал, чат-пат у некои други теми мада слабо активност, не е ко порано. Еј, ова ќе го зеам со доза на резерва ама иам налетано на податок кој вели дека луѓето што се вулгарни и што користат пцовки се доста интелигентни персони. Исто тие што пијат кафе без шекер се психопати. Иначе турско без шекер го рокам.
Ти си друг случај бе брав, тебе сите те знаат, нема потреба да те објаснувам сеа. И самиот се знаеш.
Филозоф, обид за паметен човек, плачко, лик што не знае да прифати критика и гледа од височина кон другите членови на форумов. Небаре станува збор за Зигмунд Фројд и Никола Тесла. (извини не знам дали Зигмунд или Сигмунд е точно, пардон).
Доволно е кажано за Канте и твојот обид за деградација. Претходно, исто така кога се залета пред месец дена, објаснив пошироко зошто е глупост омаловажувањето на Канте и епитетите ,,просек". Тогаш исто така бладаше, уште неколкумина ти обрнаа внимание дека бладаш, како и обично и се повлече под она ,,ама погрешно ме сфативте".
За Хаверц рече дека ,,ќе му дадеш уште некое коло" за да видиш каков играч е. Што кажува за тебе и твоето фудбалско знаење, а не моето. Од пет-шест кола во нова лигаз на 21 годишен играч, ти зналацот му оставаш уште толку простор за да ти се докаже.
Не е обид за деградација бе као да ти кажам поинаку. Канте не е играч што би се снашол добро во систем каде е потребно фудбалско знаење од типот креативност и подавање во вистински момент. Па ти набројав минимум 5 врвни тренери каде Канте би бил одличен у нивниот систем. Што ми праиш сеа. Ајде докажи ми го спротивното.
За Хаверц озбилен си, трет пост ми е ова кај што го спомнувам, во првиот реков дека ќе му даам уште некој период да видам што играч е, во вториот го кажав истото, еве и во третиот ќе го кажам истото со тоа што ќе се надополнам, да уште некое коло- тоа значи дека може и 30 кола да поминат пред да го кажам моето мислење за него како играч на Челзи во неговата прва сезона како играч на истоимениот тим. Од кај знаеш ти колку е мојата граница на `уште некое коло`? Сакаш за 5-6 кола да пишам мислење? Не е проблем. Само немој да квичиш после.
Она моето од пред една недела, кога форсирав после секој потег во првото коло, всушност беше ,,oponasanje", твое и на останатата екипа од детска. Да не речам, огледало. Досадно, очајно, неосновано, инфантилно. Се согласувам. Ама тоа сте вие на тема ,,фудбал" овде. Сакав само да ви доловам. Не за џабе меѓу првите се фати на јадицата.
Ти кажав да престанеш со обидот за иронија пошто не беше интересен. Најсериозно ова. Лошо беше. Неосновано. Експертизите кои ги тролаше во тој случај се други кога се пишани како искрено мислење а други се кога некој очајно се обидува да биде смешен и интересен. Твоите беа очајни рака на срце, печеа на очи. Екипа од детска, ок чиче извини.
Кој си бе ти на тема фудбал жити се? Па нема човек што не те закача и дупи секое второ коло? Најозбилниот, најсериозниот и најпаметниот Рејџ Агенст Тхе Машин. Не си бе друже тоа. Не филозофирај. Фудбалот е една интересна и возбудлива игра, и коментарите за истата од фудбалски лаици треба да биде иста, интересна и возбудлива, некогаш смешна, никогаш лична. Не се наши клубовите за вака на лична основа да ги носиш муабетите. Смири се.
Ми вели човекот дека разговарал, дискутирал, а јас сум бил тој што го правел спротивното. Човекот што ми пиша пррд некое време на профил ,,абе јадам гомна на темата намерно, не дека сум го гледал тоа, чисто да се заебавам".
Што да ти вратам на ова бе. хахахахахахахаха се претставуваш ко озбилен лик овде, ме нарекуваш инфантилец и си се фатил за детал кај што сум искоментирал ТВ СЕРИЈА за која сум рекол кур ме боли јадам гомна, се заебавам. Абе дали си нормален ти бе? хахахаххахахаха а уууу а те бранев пред некој ден на чет.
Не морате да си го вадите другарот, возрасен е, голем дечко. Ќе му помине срамот, ќе се врати посилен. Плус модератор, не, не, супер-модератор (хахаха), залудно се обидувате да го амортизирате тресокот.
Не го вадам бе. Му реков дека го поништи со муабетите дека Ливерпул не троши, со цените и со огромниот пост од пред некој ден. Баш и те бранев на чет, дека добро поентираше а и смешен беше со сликата како Мурињо запишува у тефтерот.
Ама не, со вакво понашање не заслужуваш човек да биде од твоја страна повеќе од еден ден.
Не ми е другар модераторот, не, не, супер-модераторот (хахаха).
Патем, утре ќе биде убаво времето. Добро би било да излезете и од аналната фисура на Ставро. Нема да ве р'чка повеќе кога ќе изгуби Интер, без гајле. Ќе зборувам со него
Еј шо ти е бе Марли. хахахахахха
Непријател ми е Ставро, не го кријам тоа јас. А ни он. Нека не рчка бе, мада искрено мислам дека нема толку да не рчка, си најде поинтересни екипи сега, Барса, Јуве, Челзи... добар е Интер, нема да го закача. Ама јас ќе го закачам за Манчестер.
Им се извинувам на сите што го прочитаа ова четиво.