- Член од
- 22 јули 2010
- Мислења
- 32.528
- Поени од реакции
- 81.967
Чекај бе, за друго се збори тука.Евра вчера плаќење на Скај
Од вакви ликови ко него го замразив Јунајтед, ама сега душа ми се полни кога го гледам, нека пати копилето
Чекај бе, за друго се збори тука.Евра вчера плаќење на Скај
Од вакви ликови ко него го замразив Јунајтед, ама сега душа ми се полни кога го гледам, нека пати копилето
Blink, and you'll miss it.Дали е Тиаго толку јак или Фет Френк слабо ги поставил, за да има вака јако полувреме братот?
Вака Садио му напраи хахахахахBlink, and you'll miss it.
Па поможи малку, почни за некој друг да навиваш.Е после ќе не дупат дека Манчестер Јунајтед има најретардирана фан база.
Тебе заборавив на кур да те ставам.Па поможи малку, почни за некој друг да навиваш.
Иначе, на сериозна нота, мислам дека да не направеше Кристиансен фаул, дека Кепа ке изедеше црвен, зашто видно беше дека Мане ке стигне прв до топката.Вака Садио му напраи хахахахах
Ууууу, опасен дечко, веднаш за курот се фаќа. Сериозно, ако престанеш да навиваш за Јунајтед, ќе опадне степенот на ретардација на фан базата за неколку поени. Жртвувај се за Ферги, ако не за мене.Тебе заборавив на кур да те ставам.
Види, реално исти кур, дос инвалидос.Иначе, на сериозна нота, мислам дека да не направеше Кристиансен фаул, дека Кепа ке изедеше црвен, зашто видно беше дека Мане ке стигне прв до топката.
Продолжи да се докажуваш. Ради ваквите како тебе не сметаат за ретардирани.Ууууу, опасен дечко, веднаш за курот се фаќа. Сериозно, ако престаниш да навиваш за Јунајтед, ќе опасне степенот на ретардација на фан базата за неколку поени. Жртвувај се за Ферги, ако не за мене.
OK, договорено, ајде чао сега, се читаме покасно.Продолжи да се докажуваш. Ради ваквите како тебе не сметаат за ретардирани.
Смешни се затоа што сите си ги бранат сонародниците. Не се ни трудам да им читам изјави, боже сачувај па видеа да им гледам, од старт знам кој кого ќе го обвини за Х случка.Евра вчера плаќење на Скај
Напатена душаЧекај бе, за друго се збори тука.
Шампионска душа