Premier League - Season 2020/2021

• Креатор на темата Креатор на темата RickyLFC9
  • Време на започнување Време на започнување

Кој ќе биде шампион во сезоната 2020/2021?

• Вкупно гласачи
    166
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Евра вчера плаќење на Скај :pos:
Од вакви ликови ко него го замразив Јунајтед, ама сега душа ми се полни кога го гледам, нека пати копилето :D
Чекај бе, за друго се збори тука.

Дали е Тиаго толку јак или Фет Френк слабо ги поставил, за да има вака јако полувреме братот?

Blink, and you'll miss it.

tenor.gif

Вака Садио му напраи хахахахах

Иначе, на сериозна нота, мислам дека да не направеше Кристиансен фаул, дека Кепа ке изедеше црвен, зашто видно беше дека Мане ке стигне прв до топката.

Тебе заборавив на кур да те ставам.

Ууууу, опасен дечко, веднаш за курот се фаќа. :D Сериозно, ако престанеш да навиваш за Јунајтед, ќе опадне степенот на ретардација на фан базата за неколку поени. Жртвувај се за Ферги, ако не за мене.

Последно уредено:
Иначе, на сериозна нота, мислам дека да не направеше Кристиансен фаул, дека Кепа ке изедеше црвен, зашто видно беше дека Мане ке стигне прв до топката.
Види, реално исти кур, дос инвалидос.

Ууууу, опасен дечко, веднаш за курот се фаќа. :D Сериозно, ако престаниш да навиваш за Јунајтед, ќе опасне степенот на ретардација на фан базата за неколку поени. Жртвувај се за Ферги, ако не за мене.
Продолжи да се докажуваш. Ради ваквите како тебе не сметаат за ретардирани.

Евра вчера плаќење на Скај :pos:
Од вакви ликови ко него го замразив Јунајтед, ама сега душа ми се полни кога го гледам, нека пати копилето :D
Смешни се затоа што сите си ги бранат сонародниците. Не се ни трудам да им читам изјави, боже сачувај па видеа да им гледам, од старт знам кој кого ќе го обвини за Х случка.

Абе за малце ќе не тепахахахахахахаххааахахахааааа

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom