- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Не е точно, Хавертс еднаш и во офсајд влезе.Не дека играа нешто олигарсиве пред црвениот...
Не е точно, Хавертс еднаш и во офсајд влезе.Не дека играа нешто олигарсиве пред црвениот...
Зошто вакви глупости? 99% ги дава. Алисон одлично изреагира, односно не изреагира и го одбрани. Си ја завршил домашната.Жоржињо да се научи да шутира пенали, а не со истата финта млако по земја, шупелка глупа.
Доминираа, Челзи кучки на терен.Среќа Ливерпул се отепа од играње
Ги дава ама сите пенали му се ризично изведени, по земја млако, обично на средина по голот. Се знае пенал како се шутираЗошто вакви глупости? 99% ги дава. Алисон одлично изреагира, односно не изреагира и го одбрани. Си ја завршил домашната.
Jorginho ne znae, ti znaesh.Ги дава ама сите пенали му се ризично изведени, по земја млако, обично на средина по голот. Се знае пенал како се шутира
Ок, значи ако даде 15 ама 1 му одбранат тоа значи дека не знае да шутира и мора да го мења начинот.Ги дава ама сите пенали му се ризично изведени, по земја млако, обично на средина по голот. Се знае пенал како се шутира
Ниту знам колку пенали има погодено Жоржињо, муабетот ми беше дека ризично ми ги изведува пеналите.Ок, значи ако даде 15 ама 1 му одбранат тоа значи дека не знае да шутира и мора да го мења начинот.
Кој си бе тиJorginho ne znae, ti znaesh.
Да даеше може ќе ја свртевте ти ебам тоа лошиот дискутант.Ок, значи ако даде 15 ама 1 му одбранат тоа значи дека не знае да шутира и мора да го мења начинот.
Абе ептен сум го повредил Артан Груби.Доминираа, Челзи кучки на терен.
Не слушнав, можеби фет Френк пак нешто просра чисто да се знае дека играат Челзи.
21 od 23 ima.Ниту знам колку пенали има погодено Жоржињо, муабетот ми беше дека ризично ми ги изведува пеналите.
На неколку наврати баш го имам спомнато.
Автоматски споено мислење:
Кој си бе ти
Не може да памти све бе па и ти, многу лиги за следење има, нешо ќе и промаши на твитер.21 od 23 ima.
Е сеа коа ќе потрошат уште 200 миљона...Челзи ај на шопинг, нече титула вака. По меси трк ајде
Муабетот ти беше дека треба да научи да шутира.Ниту знам колку пенали има погодено Жоржињо, муабетот ми беше дека ризично ми ги изведува пеналите.
На неколку наврати баш го имам спомнато.
Сигурно, се гледаше дека зимаа залетДа даеше може ќе ја свртевте ти ебам тоа лошиот дискутант.