Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Decki za utre Sloboda - Sarajevo 2 (1.75 sportlife)

Koj e pohrabar moze na juventus da odigra X ili X2, nekolku prvotimci nema da igraat a i znaat da kixnat na start sezona juve.

Каква нагазна мина се Лидс и Евертон на тие коефициент. Па ако сакаат и 5 гола нека дадат на крај. Боље Арсенал за исти коефициент против Вест Хем.
Евертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.
Лидс беше посигурна за на голови ама и за 1 не беше лоша, одбраната им е сирење а во напад добро комбинираат.

Е ајде некој да каже пред утајмица, Арсенал ќе тепа или не?

Е ајде некој да каже пред утајмица, Арсенал ќе тепа или не?
Најверојатно, незгодни се Вест Хем на вакви натпревари, плус Лондонско дерби. Арсенал дава два гола ми е посигурен тип

Евертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.
Лидс беше посигурна за на голови ама и за 1 не беше лоша, одбраната им е сирење а во напад добро комбинираат.
Не се правиш, али се правиш :toe:

Имаш сајт нешто да се претплатиме за сигурица или за бурек од лаландија можи

Имаш сајт нешто да се претплатиме за сигурица или за бурек од лаландија можи
Абе нема грешка за Битолскиот кабадаја на кајгана форум :) првите три натпревари гратис од мене :backa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom