Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 5.870
- Поени од реакции
- 17.664
Oва нека ви биде химна.
Min 4 utakmici 1.35 kvota mislamКој е условот за бонусот во МоцарТ?
Евертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.Каква нагазна мина се Лидс и Евертон на тие коефициент. Па ако сакаат и 5 гола нека дадат на крај. Боље Арсенал за исти коефициент против Вест Хем.
Најверојатно, незгодни се Вест Хем на вакви натпревари, плус Лондонско дерби. Арсенал дава два гола ми е посигурен типЕ ајде некој да каже пред утајмица, Арсенал ќе тепа или не?
Не се правиш, али се правишЕвертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.
Лидс беше посигурна за на голови ама и за 1 не беше лоша, одбраната им е сирење а во напад добро комбинираат.
Па сеа ти кажвам дека ја имам на сите тикети,ако не бев сигурна ќе ја избегнев.Не се правиш, али се правиш
Дај сликаПа сеа ти кажвам дека ја имам на сите тикети,ако не бев сигурна ќе ја избегнев.
Нека завршат Селта и Арсенал и ќе постирам во добивка со Господ напредДај слика
Имаш сајт нешто да се претплатиме за сигурица или за бурек од лаландија можиЕвертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.
Лидс беше посигурна за на голови ама и за 1 не беше лоша, одбраната им е сирење а во напад добро комбинираат.
Абе нема грешка за Битолскиот кабадаја на кајгана форум првите три натпревари гратис од менеИмаш сајт нешто да се претплатиме за сигурица или за бурек од лаландија можи