Partizanen banditen
Психијатриски случај
- Член од
- 24 август 2016
- Мислења
- 6.086
- Поени од реакции
- 18.660
Oва нека ви биде химна.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Min 4 utakmici 1.35 kvota mislamКој е условот за бонусот во МоцарТ?
Евертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.Каква нагазна мина се Лидс и Евертон на тие коефициент. Па ако сакаат и 5 гола нека дадат на крај. Боље Арсенал за исти коефициент против Вест Хем.
Најверојатно, незгодни се Вест Хем на вакви натпревари, плус Лондонско дерби. Арсенал дава два гола ми е посигурен типЕ ајде некој да каже пред утајмица, Арсенал ќе тепа или не?
Не се правиш, али се правишЕвертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.
Лидс беше посигурна за на голови ама и за 1 не беше лоша, одбраната им е сирење а во напад добро комбинираат.
Па сеа ти кажвам дека ја имам на сите тикети,ако не бев сигурна ќе ја избегнев.Не се правиш, али се правиш![]()
Дај сликаПа сеа ти кажвам дека ја имам на сите тикети,ако не бев сигурна ќе ја избегнев.
Нека завршат Селта и Арсенал и ќе постирам во добивка со Господ напредДај слика![]()
Имаш сајт нешто да се претплатиме за сигурица или за бурек од лаландија можиЕвертон споредено со Вба има дрим тим и резил ќе беше да не тепаа, не се правам генерал после војна на сите тикети 1-1 3+ ја имав. Оваа сезона ќе бидат пријатно изненадување.
Лидс беше посигурна за на голови ама и за 1 не беше лоша, одбраната им е сирење а во напад добро комбинираат.
Абе нема грешка за Битолскиот кабадаја на кајгана форумИмаш сајт нешто да се претплатиме за сигурица или за бурек од лаландија можи