Лидс може да заебе, Евертон мора да ги добие ВБА, жив очај се тие, најслаба екипа во лигата.Каква нагазна мина се Лидс и Евертон на тие коефициент. Па ако сакаат и 5 гола нека дадат на крај. Боље Арсенал за исти коефициент против Вест Хем.
Лидс може да заебе, Евертон мора да ги добие ВБА, жив очај се тие, најслаба екипа во лигата.
Браво брат, ме просветли. Бидејќи јас кога напишав мора мислев дека постои метафизичка нужност, апсолутна неизбежност дека Евертон ќе го добие ВБА. Твојата забелешка ми е од непроценлива корист. После овој твој генијален пост можат да ја заклучат темата, нема потреба од типови, нема потреба од дискусија. Само што откривме дека мора само да се умре.Во животот само една работа е сигурна, неизбежна, од неа нема бегање и таа само мора да се случи на сите живи луѓе и суштества. Секако тоа е заминувањето од овој свет, се друго е релативно дали мора или не мора.
После два саати, ја чека Манчестер кец...
Селта се најнестабилна екипа во Шпанија, и јас ја токмам за 1 ама не е за силење, Валенсија на гостувања стандард слаби резултати вади така да вреди да се проба.Лидс е претоварен на кец, многу луѓе се залетаа после 3та гола на Енфилд. Исто избегнувајте го и Вилареал.
Јас ќе одолеам денес на богатата понуда, осеќам дека денот ќе биде падни стани. Ќе играм сингл на Селта. Негативната енергија и деструкцијата си владее во соблекувалната на Валенсија. Нешто слично како во Барселона само шо Валенсија е од помала класа. Повредени се Солер и Мангала, одбраната им е швајцарско сирење тоа со дупчиња на него.
Селта од друга страна иако ремизираше прво коло, продолжува да си игра класично тврдо во одбрана. Не дека се нешто атрактивни во нападот, али си чекаат на шансите. Нивниот терен со нивната одбрана оваа сезона ќе биде лизгав и за поголемите екипи, камоли за ваква размонтирана Валенсија.
Селта 1 @2.10 коеф.
Беше 1.6 се крена, јас ставив 30002.30 e, да не сте грешка нешто?
Автоматски споено мислење:
Како бе вака??
Прегледај го приврзокот 267099Прегледај го приврзокот 267100
Ја блокираа од 15:10 наваму не можеше да се игра.Беше 1.6 се крена, јас ставив 3000
Знае некој колку е резултатот? Ја имам 1-1.2.30 e, да не сте грешка нешто?
Автоматски споено мислење:
Како бе вака??
Прегледај го приврзокот 267099Прегледај го приврзокот 267100