- Член од
- 27 јуни 2020
- Мислења
- 3.175
- Поени од реакции
- 7.436
Повреден беше Мусети, не знам само зошто не предаде.Левак на еднорачен бекхенд тоа е
Не вредеше секако да се игра на 1.35
Повреден беше Мусети, не знам само зошто не предаде.Левак на еднорачен бекхенд тоа е
Не вредеше секако да се игра на 1.35
1.45 ја имаше, и беше реална квота, многу подобар тенисер е Мусети од овој, арно ама беше повреден и не можеше да игра, посебно во вториот сет, во секој момент очекував дека ќе предаде. Зошто не предаде не ми е јасно.Јас вчера пишав на невидена квота, не знаев дека е 1.35.... Тотална глупост од квота, божем има 15 Слема освоено Мусети.
falaНадал Лајовиќ 16.5- гемови.
Немам разгледано сегде ама горе доле овде ќе биде основната граница, кој сака може и на 17. 5 за посигурно. Стварно можда е глупо да пишува човек за Надал, Ноле или Федерер, али Рафа утре игра со противник кој е како нарачан за него, онака ако некад Надал би си креирал противник идеален за да игра против него тоа би бил Лајовиќ. Топ спин форхенд дијагонала на еднорачниот бекенд на Лајовиќ и 90 посто е завршена работата, башка што сервисот на Лајовиќ на подлогава не врши никаква работа и нема да има лесни или евтини поени. Јас стварно не знам Лајовиќ како ќе креира поени од обични размени, на ушка ќе го земе Рафа и ќе трча низ терен со него. Памтам 2014 играа на РГ и ако не се лажам ретардите дадоа 27. 5 или 28.5 граница и нормално Лајовиќ беше размонтиран.
И Азаренка е тежок зицер со мртвана Касаткина али нема се уште квота за неа.
Надал Лајовиќ 16.5- гемови.
Немам разгледано сегде ама горе доле овде ќе биде основната граница, кој сака може и на 17. 5 за посигурно. Стварно можда е глупо да пишува човек за Надал, Ноле или Федерер, али Рафа утре игра со противник кој е како нарачан за него, онака ако некад Надал би си креирал противник идеален за да игра против него тоа би бил Лајовиќ. Топ спин форхенд дијагонала на еднорачниот бекенд на Лајовиќ и 90 посто е завршена работата, башка што сервисот на Лајовиќ на подлогава не врши никаква работа и нема да има лесни или евтини поени. Јас стварно не знам Лајовиќ како ќе креира поени од обични размени, на ушка ќе го земе Рафа и ќе трча низ терен со него. Памтам 2014 играа на РГ и ако не се лажам ретардите дадоа 27. 5 или 28.5 граница и нормално Лајовиќ беше размонтиран.
И Азаренка е тежок зицер со мртвана Касаткина али нема се уште квота за неа.
второто бидна..............а лион поголеми слепци дали ке има годинава , па нападот им е за втора лига истокќе покрие хендикеп вондрушова или плуска цела ќе отиде
Најлош напад имаат од сите лиги, тоа уште против Баерн се виде,десет пати излегоја пред голман десет пати се сплеткаа со топката, имаат еден деген Екамби,ми се чини поголема шупелка нема заиграно со топка, па и уште фацата му е таква мутава, накезен кога ќе промаши зицер, ти иди в телевизор да влезишвторото бидна..............а лион поголеми слепци дали ке има годинава , па нападот им е за втора лига исток
Стави.Sakam da stavam vecerva edna rozeva na Lakersi da pobedat so osnovniot hendikep -7, mislenja ?