- Член од
- 29 јануари 2015
- Мислења
- 7.278
- Поени од реакции
- 20.260
Не е 20м евра Тиаго, туку 26м евра.
Со одредени бонуси може да достигне до 34м мислам.
Ајде бре?
Седи кец, дојди утре пак.
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
Не е 20м евра Тиаго, туку 26м евра.
Не се нервирам јас, ти се нервираш. Дискутиравме за Челзи дека фрка пари у време на Корона, почека да потроши некој друг и се појави тука со неточни информации. По не знам кој пат, седни денес, одмори, измиј очињата, немој да си растревожен и врати се утре па ќе продолжиме со дискусија.Ама братот што од петни жили се обидува да релативизира со бедни форички од детска...
Дубок наклон, треба и за тоа умеење.
Добро, еве. Не се нервирај, за три засилувања Ливерпул има потрошено скромни 15 милиони евра.
![]()
Новинари блиски до клубот велатНе е 20м евра Тиаго, туку 26м евра.
Тоа дека Челзи трошел никогаш не било предмет на оспорување. Ниту фанови на Челзи некогаш се обидувале да го амортизораат.Не се нервирам јас, ти се нервираш. Дискутиравме за Челзи дека фрка пари у време на Корона, почека да потроши некој друг и се појави тука со неточни информации. По не знам кој пат, седни денес, одмори, измиј очињата, немој да си растревожен и врати се утре па ќе продолжиме со дискусија.
Седни сега а после дома, сакаш на глава дубај и прави математика, твое е.Тоа дека Челзи трошел никогаш не било предмет на оспорување. Ниту фанови на Челзи некогаш се обидувале да го амортизораат.
Не се грешни. Освен онаа за Цимикас, ме поправи дечкото од ваш фанклуб погоре. Другото е целосно исправно.
Ако ти менуваат тебе тие неколку милиони за трансферот на Цимикас и ако ти се повод за циркузантско однесување со цел да се занемари, во ред.
Ете, после ќе седнам дома раат и до ,,танчина" ќе ги споделам бројките на трите трансфери. Во фунти, долари, денари, евра, јени. Како сакаш. И неа видат сите колку моето мислење било за ,,седи кец, дојди утре".
Ќе почнеш ти да зборуваш и за протестите во Белорусија, конференциското финале помеѓу Нагетси и Лејкерси и конфликтот на Етиопија и Еритреја, гледам јас.Седни сега а после дома, сакаш на глава дубај и прави математика, твое е.
Седи бе друже, лелелее час ќе заврши ти уште пробуваш да се објасниш.Ќе почнеш ти да зборуваш и за протестите во Белорусија, конференциското финале помеѓу Нагетси и Лејкерси и конфликтот на Етиопија и Еритреја, гледам јас.
Штом така ти е убаво, нека. Не сакам да не им биде убаво на органските.
Не можат бе брат, еве ќе продаваат за да израмнат сметки и да дојдат на нет спенд од 50тина миЉонА.Ме нервираше и Ливерпул што се фолираа дека не можат да трошат, иако тоа оди во корист на Челзи и цела лига. Мило ми е што им дојде памет.
Мене ме нервира што Челзи од кога се воведе ФФП се прават поштени и мењаа политики за да се регулира се. Најсреќен би бил Роман да шета со јахтата и да фрла вреќи пари за Мбапе и слични на него, да им дава сами да си пишуваат колку плата сакаат.
Ме нервираше и Ливерпул што се фолираа дека не можат да трошат, иако тоа оди во корист на Челзи и цела лига. Мило ми е што им дојде памет.
Немој така, сеа ќе дое Пеја и ќе те навреди пошо не си пишал во фунти, плус они бруто ги рачунаат али без ДДВ, плус скенирани сметките од ручеците на агентите за повратот на ДДВ од господинот Зоран Џонсон. Ајде ти се молам Стелт немој вакви киксови.Не е 20м евра Тиаго, туку 26м евра.
Не ме заебавај. Последниве години сигурно ги дуплираа приходите од спонзорства. Европски, англиски шампион, лапнаа сигурно многу пари и од тоа. Лани исто заштедија иако сигурно имаа за трошење. И сега немаат 100 милиони да потрошат летово? И Клоп перфектната замисла си ја имаше, секако Ливерпул немаше потреба којзнае колку да троши летово. Вернер беше перфектното засилување и искрено после тоа малку што го видов во дрес на Челзи, страшна е помислата што ќе можеше да прави Клоп со него. 47 милиони фунти немаа, ама сега имаат 35 милиони за Жота. Огромна разлика. Тиаго исто е ноу брејнер и минута откако им кажал дека сака да оди требало да им уплатат 30 милиони евра на Баерн. Ама се мислеа два месеци што да прават. На крај пак еве горе доле ќе ги потрошат парите кои требаше да ги потрошат, само со месеци безвезе натегања. Помаливе клубови си трошат колку што си трошат и секое нормално лето, ама Ливерпул немале.Не можат бе брат, еве ќе продаваат за да израмнат сметки и да дојдат на нет спенд од 50тина миЉонА.
Можеби и ги труплирале.Не ме заебавај. Последниве години сигурно ги дуплираа приходите од спонзорства. Европски, англиски шампион, лапнаа сигурно многу пари и од тоа. Лани исто заштедија иако сигурно имаа за трошење. И сега немаат 100 милиони да потрошат летово? И Клоп перфектната замисла си ја имаше, секако Ливерпул немаше потреба којзнае колку да троши летово. Вернер беше перфектното засилување и искрено после тоа малку што го видов во дрес на Челзи, страшна е помислата што ќе можеше да прави Клоп со него. 47 милиони фунти немаа, ама сега имаат 35 милиони за Жота. Огромна разлика. Тиаго исто е ноу брејнер и минута откако им кажал дека сака да оди требало да им уплатат 30 милиони евра на Баерн. Ама се мислеа два месеци што да прават. На крај пак еве горе доле ќе ги потрошат парите кои требаше да ги потрошат, само со месеци безвезе натегања. Помаливе клубови си трошат колку што си трошат и секое нормално лето, ама Ливерпул немале.
Стварно мене ме нервираа иако ми одговара да не трошат. Можам да замислам на вас како фанови како ви беше до сега и колку расправии имало меѓу тие што барале трансфери и тие што ги бранеле по секоја цена![]()