Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Стари ако ти ја бапнам една ќе видиш убаво. Не закачаш да не играме дупли шанси си земал играш 8-12 гема прв сет и 9+.... :D
Тоа се ливчиња за забава во Моцарт. Гледаш дека играм во Моцарт затоа што во ниту една друга кладилница нема 8-12 гема. Во Моцарт отварам нови акаунти заради бонусот, и откако ќе ги промашам првите 300 евра ми го впишуваат бонусот од 100 евра, плус частат по 51 евро во понеделник. Тоа се овие ливчиња, со такви пари, частени. :D Инаку 100 пати е поарно да пишам 8-12 гема за 1.30 отколку дупла шанса.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.374
Не, напротив. Баш за фаворитите е супер. Решава пласман во една утакмица, не се замара со реванш со екипа аутсајдер. Пример денеска Тотенхем, Милан, Ренџерс, Волфсбург итн...имаат прелесни противници денеска каде едноставно не смеат да заебат. Башка и пишани ми се сите 2ки :ROFLMAO:.
Едит: среќа 2 црвени добија бугариве па еве ја свртија.
Супер е ама во еден натпревар се можи да се деси, на лева нога да стани некој играч и толку треба :)

Член од
16 април 2014
Мислења
7.343
Поени од реакции
11.764
Супер е ама во еден натпревар се можи да се деси, на лева нога да стани некој играч и толку треба :)
Ами ко така ај по 4-5 утакмици нека играат, да помине секако поквалитетниот тим. И во лигата секој со секого по 4 нека игра.

Член од
5 март 2018
Мислења
17.012
Поени од реакции
19.374
Ами ко така ај по 4-5 утакмици нека играат, да помине секако поквалитетниот тим. И во лигата секој со секого по 4 нека игра.
Во нормални услови реванши се играа, не рече никој по 5 натпревари да се играат.

Член од
17 јануари 2011
Мислења
615
Поени од реакции
410
Јас ке ја скокнам оваа, во Корона услови прво коло не ми се игра хендикеп на Порто.
Ги немам гледано а и Абало го имат земено Елверум

Ќе го играм Кил со хендикеп 4.5 (1.65) или хен. пол 2.5 (1.8)
Овде разликата е во класи и нема што да бара Загреб на овој меч, очекувам лесна победа од 6-8 гола разлика.
Дури и полесно од очекувањето, константна разлика од 10 гола :aplauz:

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.352
Поени од реакции
7.112
Кoњух :love:
Kazan - UFA 2и5+ 5.20
Value bet Уфа имаат ненормален напад се дешават и да играат со 4 напагачи буквално како оси напагаат од старт Гранлунд,Хартикаинен и Манинен финсково трио ке ги поебат Казан имаа проблеми во одбрана на неколку утакмици шо ги гледав а и оптшо ке имаат со овој стил на игра
сепак фала за сугестијата за типот ја бапнав на 4.5+ на 1,70 евротип

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
Има изгубено ГС шампион 6-0 6-0 некогаш? Иначе страшно е колку личи Азаренка на Надал во самиот пристап во мечевите, секој поен го игра исто, на 6-0 5-0 се нервираше што промаши еден удар

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.352
Поени од реакции
7.112
вакви тенисерки ни требаат,само нека продолжи.........играч од стариот ков, а не како кенин од мочка правени кога нема да и се погодат некои услови ,дали подлога или ветер или судиска грешка па го фрлаат мечот под тепих

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Зедов јас се пикнав во Динамо Тбилиси денес, овие велшаните од отепани поотепани, со тројца играчи на клупа се само, ама овие тинкачите грузиски не можат гол да турнат два дена.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Зедов јас се пикнав во Динамо Тбилиси денес, овие велшаните од отепани поотепани, со тројца играчи на клупа се само, ама овие тинкачите грузиски не можат гол да турнат два дена.
Пенал во 97' за Тбилиси или такозвана „среќа во прдалникот“.

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.979
Поени од реакции
7.119
Партизан гомна да јадат. 21 удар кон гол, како не се протна некоја топка в гол...ццц

Kajgana Shop

На врв Bottom