- Член од
- 30 март 2018
- Мислења
- 1.459
- Поени од реакции
- 1.886
Сакам да ги видам сега економските и берзанските лидери како што се АЛК и КМБ да станат лидери и во диверзитетот па да вработат по 25% Албанци!
Нигде не пишува FYROM, туку FYR markets, ама затоа на секој чекор има North Macedonian, придавка која нели според договорот не смее да се користи..Овие анализите кизнеј од кога се, уште FYROM стоиме во нив.
ТЕЛ 315-320, ТТК 1280-1350. Ама ова ти е после затварање на берза, така да утрешните бројки ќе се доста различни.Dali nekoj ke bide ljubezen da spodeli kupovna/prodazna za TEL i TTK?
Јасно. Фала ти многуТЕЛ 315-320, ТТК 1280-1350. Ама ова ти е после затварање на берза, така да утрешните бројки ќе се доста различни.
Former Yugoslav Republic (FYR) markets... никаде не пишува FYROM... али пишува норт мацедониан мамето нивноОвие анализите кизнеј од кога се, уште FYROM стоиме во нив.
Мене повеќе ми е што пари од буџет ќе идат за фирми во кои ќе се ре-вработуваат истите Албанци кои што работеле и до сега...Сакам да ги видам сега економските и берзанските лидери како што се АЛК и КМБ да станат лидери и во диверзитетот па да вработат по 25% Албанци!
За Мајкрософт сме Macedonia FYR, утепав се тражееке со Н, па со Р, па со Ф и на крајот под М ја најдов.Овие анализите кизнеј од кога се, уште FYROM стоиме во нив.
Незнаеш на која буква ти е државата и после идентитетот...За Мајкрософт сме Macedonia FYR, утепав се тражееке со Н, па со Р, па со Ф и на крајот под М ја најдов.
• Износот на остварениот дневен промет по индивидуален инвеститор да не изнесува повеќе од 10.000 евра, независно од бројот на берзански трансакции преку кои истиот ќе биде остварен;Identitetot ni e zacementiran ona mi kaza !!!!
Ajde cestito den bez provizii ama do koja suma ?
Кај отидоа овие со Бид од 7150 за Комерцијална, ги снема сите на отварање.Прегледај го приврзокот 266928
Прегледај го приврзокот 266929
Прегледај го приврзокот 266930
Ајмо акции бесплатно тука.....