Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
3 октомври 2019
Мислења
49
Поени од реакции
19
Зошто на кешаут пред да завршат утакмиците не ми дава сума со која би ме искеширале или евентуално ако претиснам потврди ке ми даде тогаш избор ?

Attachments

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Зошто на кешаут пред да завршат утакмиците не ми дава сума со која би ме искеширале или евентуално ако претиснам потврди ке ми даде тогаш избор ?
Затоа што страната на Евротип им е катастрофа. Кликни на потврди и потоа врати се на почетна страна и таму десно некаде каде што ти се известувањата за уплатен тикет и слично треба да имаш известување колку би бил кеш-аутот и имаш 20 секунди да го потврдиш тоа.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Где сте мишеви? :D

Јас за чудо немав многу лош ден вчера, ми е криво што го постирав погрешниот сингл тука.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Денес од тенисите единствено само Чориќ ми фаќа умот, треба да го добие Траваља.

Од фудбалите, Макаби ТА е реално најголем фаворит од сите денес за да победи, би требало лесно да го добијат Брест на домашен терен.

Од останатите, очекувам ГГ на Ференцварош - Динамо З. и Мидтјиланд - Јанг Бојс. И во двата натпревари играат офанзивни екипи, единствено шо малце ме кочи тука е то шо во нокаут фаза кај шо е еден натпревар без реванш, не можиш да знајш како ќе се постават и шо да очекуваш, али сепак мислам дека барем по еден гол на двете страни е реален исход.

Карабаг со Молде не би ја типувал, таму се и сешто можи да биди, а Омонија со ЦЗ треба да е утакмица на малку голови.

Уште еден тип за вечер. Мојот тим Хартфорд Атлетик.

Играат против Нујорк Ред Булс 2 и очекувам голови. Хартфорд има 9 утакмици по ред 3+, една од најофанзивните екипи во лигата, иако поќе примат голој отколку шо дават :)

Член од
1 јуни 2011
Мислења
6.961
Поени од реакции
9.593
11:00 Амур - Рига 2 МЛ 1.80 SLife
Амур имаат проблем со одбраната,тешко го контролираат пакот и едноставно дозволуваат голем број на шутеви да се упатуваат кон нивниот гол а и физички поради Ковид се гледа дека уште не се спремни. Рига глупациве успеаа од 3-0 да изгубат со Сибир и тоа во последните минути промија 2 комада и ментално како стојат е прашање сепак квалитативно се бар едно ниво над Амур во моментов
Beer bet 2&5+ 4.30 Mozzart

Член од
2 јануари 2011
Мислења
1.567
Поени од реакции
1.014
Где сте мишеви? :D

Јас за чудо немав многу лош ден вчера, ми е криво што го постирав погрешниот сингл тука.
Ја можев да имам супер ден, ја чекав Стивенс да земе сет за 100к ама јбг Мугуруза не и даде да дише. Прав ролеркостер ми се деси од понеделникот наваму, ставив пари на маратонбет со цел да ја играм Болшова која ти ја предложи, и пази сега, мечот беше тргнат од понуда, 15 минути барав и го немаше, а на тв одеше мечот меѓу Линет и Остапенко, Остапенко подобра во првите 5 гема, водеше 3-2, Линет бараше МТО а коефициентот беше 1.60 за Остапенко. И така.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Ја можев да имам супер ден, ја чекав Стивенс да земе сет за 100к ама јбг Мугуруза не и даде да дише. Прав ролеркостер ми се деси од понеделникот наваму, ставив пари на маратонбет со цел да ја играм Болшова која ти ја предложи, и пази сега, мечот беше тргнат од понуда, 15 минути барав и го немаше, а на тв одеше мечот меѓу Линет и Остапенко, Остапенко подобра во првите 5 гема, водеше 3-2, Линет бараше МТО а коефициентот беше 1.60 за Остапенко. И така.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Одлично одигра Мугуруза вчера. Затоа и напишав, ќе се пробам за 2.52, тој меч нема да биде тесен, убедливо ќе заврши на едната или другата страна. Како и да е, утре се отвори одличен бет на Мугуруза, ќе ја оддува Коко.

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Мислев дека само кај жените можам ова да го видам, ама Беретини при 5:3 и 30:0 на негов сервис го губи гејмот, со двапати дупла сервис грешка во последните два поени.

Член од
24 октомври 2014
Мислења
2.803
Поени од реакции
2.446
Како ги бирам тенисиве, вчера Кербер, денес Бенчич .. Пауза до РГ за мене :)

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Чисто да знаете, кладењето на тенис на земја ми е со години наназад најтешко и најнепрофитаблино. Најдобри резултати имам на трева, но трае кратко, па на бетон, па на земја.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.113
Се мислев дека блинкова ќе растури денес.... Ама има време...

Член од
16 ноември 2007
Мислења
3.641
Поени од реакции
3.266
Кај е тој шо ми збораше за Траваља тогаш дека нема шо да бара во Рим на Мастерсот, пошто уште сет нема изгубено чоеко. :pos:

Член од
1 септември 2014
Мислења
5.155
Поени од реакции
7.858
Олимпијакос - Баерн 2 3.05 квота
Ова вреди да се проба, иако е пријателска, Олимпијакос има доста слаб ростер сезонава и изгубија 20 разлика од Асвел вчера, за разлика од Баерн што се појача добро со Болдвин, Вајлер Баб и Рејнолдс. Изгубија од Валенсија на минатата пријателска ама за оваа квота вреди да се проба, глупости од коефициенти се ова според мене.

Член од
24 август 2020
Мислења
119
Поени од реакции
137
Elverum - Porto / Porto -1.5 @1.80

Dvete ekipi se dogovorija prvio mec da se igra u Portugalija,znaci Porto e domakin i sigurno deka ke bide golem favorit za pobeda.Ne znam zs bet365 ja drze ovaj mec kako Elverum da e domakin i zs kvotata paga na Elverum ali po mene Porto e ogromen favorit i Taka da po ovaj hendikep vrede da se igra.Porto ima dobra ekipe 70% igraci od reprezentacijata na Portugalija koja paza deka ima odlicna ekipa na poslednoto prvenstvo.Prethodnata sezona Vardar go tepaa 8,so Kiel egal poraz 29:30,Montpellier 23:23,Nante 33:33,Meshkov 27:25 , a site ovie ekipi se klasa podobri od Elverum.

Attachments

Kajgana Shop

На врв Bottom