- Член од
- 1 јуни 2011
- Мислења
- 6.971
- Поени од реакции
- 9.597
2020 година е шо е тука нелогично 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа што страната на Евротип им е катастрофа. Кликни на потврди и потоа врати се на почетна страна и таму десно некаде каде што ти се известувањата за уплатен тикет и слично треба да имаш известување колку би бил кеш-аутот и имаш 20 секунди да го потврдиш тоа.Зошто на кешаут пред да завршат утакмиците не ми дава сума со која би ме искеширале или евентуално ако претиснам потврди ке ми даде тогаш избор ?
Ја можев да имам супер ден, ја чекав Стивенс да земе сет за 100к ама јбг Мугуруза не и даде да дише. Прав ролеркостер ми се деси од понеделникот наваму, ставив пари на маратонбет со цел да ја играм Болшова која ти ја предложи, и пази сега, мечот беше тргнат од понуда, 15 минути барав и го немаше, а на тв одеше мечот меѓу Линет и Остапенко, Остапенко подобра во првите 5 гема, водеше 3-2, Линет бараше МТО а коефициентот беше 1.60 за Остапенко. И така.Где сте мишеви?
Јас за чудо немав многу лош ден вчера, ми е криво што го постирав погрешниот сингл тука.
Ја можев да имам супер ден, ја чекав Стивенс да земе сет за 100к ама јбг Мугуруза не и даде да дише. Прав ролеркостер ми се деси од понеделникот наваму, ставив пари на маратонбет со цел да ја играм Болшова која ти ја предложи, и пази сега, мечот беше тргнат од понуда, 15 минути барав и го немаше, а на тв одеше мечот меѓу Линет и Остапенко, Остапенко подобра во првите 5 гема, водеше 3-2, Линет бараше МТО а коефициентот беше 1.60 за Остапенко. И така.
Sent from my SM-G950F using Tapatalk