- Член од
- 14 април 2012
- Мислења
- 32.900
- Поени од реакции
- 67.551
Баш напротив, немам време да читам ред кафе, иако, би сакал. Да му истечеше договорот, немаше што со Дортмунд да преговараме. Ако 120 милиони евра не ти се многу пари во време на Корона, не знам што да ти кажам, и кој кој живее во паралелен свет. Еден Хаверц се продаде за 70 милиони и тоа е најскапиот трансфер летово. Скоро двојно помалку од проценката на Дортмунд.Znam deka vo redcafe uste vikaat deka samo od Manchester zaviselo dali ke go zemat ili ne pa mozele i na posleden den ako lupnat sumata da go zemat. Vo paralelen svet ziveat. Inace Dortmund ima kicma, pokaza vo poslednite transferi, ama ne moze da menuva situacii primer koga istekuva dogovor (iako kaj Lewa vo vremeto do kraj go drzea). Ete vidi Baern sega i kaj Thiago i kaj Alaba imaat problemi da gi zadrzat. Ama neli kaj niv nema vrska so kicma odnosno lupni 25m EUR godisna za Alaba i toa ti e taa kicma sto ja barame.
Автоматски споено мислење:
Mnogu citas redcafe. Da mu istecese dogovorot mozebi, ama ima uste godina pokje dogovor nego sto sme znaele taka da nisto ne gubi Dortmund na protiv. Vcera pa so gol ja pocna sezonata, zadovolen sum deka ke ostane. Inace brifiranjeto na novinarite e povekje objasnuvanje i prefrlanje vina, zosto ne go dobile. Dortmund baral mnogu vo vreme na Corona, blabla, so agent rabotele a ne lafele direktno ke se najde nekoja pricina.
Не знам дали трансферот ке се случи или не, само знам дека на твое место, не би се силел со управата, зашто досега мал милион пати кажала дека не продава играч, па знаеме како завршило на крај.
Само немој, во случај на трансфер, да ти се смени наративот на дискусијата од: Па добро, рековме дека не го продаваме, ама играчот сакаше да си оди, а 120 милиони се многу пари во денешно време.
Последно уредено: