Да, денес и Видал ќе е официјално. Не знам колку играчи треба да продадат за да донесат еден, не сум видел вакво правило досега.Па Барса не го продаде Ракитиќ?
Џабе ги продаде овие, толку беа слаби што федерацијата не им ни рачуна дека продадоа играчи.Да, денес и Видал ќе е официјално. Не знам колку играчи треба да продадат за да донесат еден, не сум видел вакво правило досега.
Го рекламираш за продажба?Inace Sancho so negovite 20 godini vcera ja izigra 100ta partija za Dortmund. Vo tie 100 ima 81 skoreri (36 golovi, 45 asistenci).
Ne, deka lefafme za uspesni 7mici. Nekoj ima nekoj ne.Го рекламираш за продажба?
Затоа нон стоп сте шампиони во Германија.Ne, deka lefafme za uspesni 7mici. Nekoj ima nekoj ne.
Сакал со Фирпо да игра ама не знаел дали ќе седи во Барселона или ќе оди во Интер. Затоа ќе почека сега да види и во Јануари ќе го продаватеНаводно ги одбил Барселона и Интер
Нема грешка дека Барса испратила понуда. Сол во очи немаат да си фрлат, Депај им изгледа како трансфер од соништата.Наводно ги одбил Барселона и Интер