Фудбалски/трансфер дискусии

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Еве сељакот се јави, а Владимире моја Дедо Ноева влечко што се пронајде сам у муабетот сељак, пак ќе кажем не е мој проблем, и скини ми е
Следниот пат кога ќе се почуствуваш навреден викни го чичко ти ако не можеш сам да се справиш. Има лоши чичковци по социјалните мрежи и можат да те заебаваат. Ако не доаѓа чичко ти, тогаш расплачи се, јако.

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Не навиваш за Интер, нит за Барса, напротив ги мрзиш и двата клуба, јас форсам за ситуацијата со Ауба и ти се јавуваш во нивно име да ги нападнеш сите навивачи на Ливерпул, демек дно живот дошло време и тие некого да зафркаваат и мојата смешка е лоша? :D

П.С. Фала за дозволата за форсање хахааха

Moрам Интер да го браним, знаеш за тој состанокот на кој Конте се одкажал од Тонали за да го земе Видал, и од благодарност за тој потег морам да вратим со подршка за Интер

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.957
Поени од реакции
23.477
Следниот пат кога ќе се почуствуваш навреден викни го чичко ти ако не можеш сам да се справиш. Има лоши чичковци по социјалните мрежи и можат да те заебаваат. Ако не доаѓа чичко ти, тогаш расплачи се, јако.
Имам проблем со навреди, не дека ме боли курот, туку дека беше Пеџа у прашање, лик за кој имам високо мислење и не очекувам такво нешто, затоа и препрашав.

За некој ко тебе, ме заболе левото мудо, или па од столицата у канцеларија ме боли, свеедно, ме разбираш што сакам да кажем :icon_mrgr:

Член од
17 јануари 2019
Мислења
3.452
Поени од реакции
7.747
Moрам Интер да го браним, знаеш за тој состанокот на кој Конте се одкажал од Тонали за да го земе Видал, и од благодарност за тој потег морам да вратим со подршка за Интер
Не знам кој е потажен, дали навивачите на Интер што викаат дека Конте не сакал да го земе Тонали па затоа се откажал или самиот Милан како клуб кој до сега го натераа детето да даде 10 изјави како уште од мал навивал за Милан, па како кога слушнал дека Милан го бара сите врати ги затворил... 10 различни изјави има до сега како Милан бил единствен избор, не знам на кого и зашто се правда...

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
pa neli zivotna zelba na Tonali mu bilo da igra u Milan.. Ako e taka ondak Konte ne se otkazal tuku Tonali gi izbral Milan i ovoj moral alternativa da bara..

Член од
16 ноември 2013
Мислења
8.590
Поени од реакции
13.957
Ваљда не е бројот на играчи проблем, туку сумата, Ракитиќ беше продаден за официјално 1.5 милиони евра не? Видал ваљда спогодбено раскинат договор и нула евра income. Логично е тоа да е пробелмот а не колку играчи се продадени...
Да, тоа било. Во оваа ситуација Барса нема шанса да купи играч, ако не направат некоја далавера како со Јуве трампата.

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Да, тоа било. Во оваа ситуација Барса нема шанса да купи играч, ако не направат некоја далавера како со Јуве трампата.
Дајте им го Фирпо.
Автоматски споено мислење:

И да ви доплатат некои 20тина милиони.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
1600172831769.png

@Джонтра Вохохолта еве ти ги двете најголеми засилувања за Реал ова лето, ако загусти Рамос ќе им подава цигли, овие џупциве бразилски Родриго, Реинер, Винчини строго на мешалица.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Прегледај го приврзокот 266547

@Джонтра Вохохолта еве ти ги двете најголеми засилувања за Реал ова лето, ако загусти Рамос ќе им подава цигли, овие џупциве бразилски Родриго, Реинер, Винчини строго на мешалица.
Не бе, бразилците да сеат песок и колички со малтер да возат, брзи се, не ги ограничувај да стојат у место на мешалка. Тоа е резервирано за Куртоа, со таа фаца само тоа може да го работи.. и да вози трактор у нива, да ора. :D

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не бе, бразилците да сеат песок и колички со малтер да возат, брзи се, не ги ограничувај да стојат у место на мешалка. Тоа е резервирано за Куртоа, со таа фаца само тоа може да го работи.. и да вози трактор у нива, да ора. :D
Да уствари печени се за со количка да сеат :pos:

Покрај Куртоа има уште една фаца за да тура песок у мешалицата:

1600173386856.png

Стомаков сам нарачува гајба Скопско со две зелени шишиња у гајбата од локалната кооперација.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Да уствари печени се за со количка да сеат :pos:

Покрај Куртоа има уште една фаца за да тура песок у мешалицата:

Прегледај го приврзокот 266548

Стомаков сам нарачува гајба Скопско со две зелени шишиња у гајбата од локалната кооперација.
Стомакот сам бара bac daj malce od toa mortadelata secni i vegetice hehehe malce solenko ne ide na suvo ova pivovo... i ti vikam ja brat putin samo da ne se iznervira

Kajgana Shop

На врв Bottom