Тој кој го гледав е М рамка со 26-ка гуми.За таа висина одговара М рамка додека L ќе ви биде голема.
Е сега тоа дека гумите се мали, незнам, тој дел не го разбирам.
Дали е велосипедот стар модел од пред 5-6 години, можеби е. Пима немам. Затоа и барав совет на форумот и прифаќам. Дигнав рачна. Ќе продолжам да барам.
Благодарам.
Автоматски споено мислење:
Да, се согласувам дека е подобро половен а со подобри перформанси отколку нов а со послаби ако се нема пари за нов и топ (а и немам, 500-600 евра не се некој буџет).Половен велосипед добро сочуван е многу подобар избор отколку нов,ова го пишувам од лично искуство.Тешка шкартоина се сите нови велосипеди у тој ценовен ранг од 500-600€.Сум купил нов gt,kross,trek и од сите сум се разочарал.За тие пари може да се најде половен велосипед-авион.Не сум сигурен ама мислам дека ktm се исплати нов да купиш,али не тој од 500-600€.Моментално имам половњак Швајцарски од 2001ва,уште не ми се верува како шалта и каква вожња има.Невероватна работа,никад више нов
НО, не се разбирам и може секој "да ме вози" како сака. Затоа страв ми е да дадам толку пари за половњак.
А еве и половенТој кој го гледав е М рамка со 26-ка гуми.
Е сега тоа дека гумите се мали, незнам, тој дел не го разбирам.
Дали е велосипедот стар модел од пред 5-6 години, можеби е. Пима немам. Затоа и барав совет на форумот и прифаќам. Дигнав рачна. Ќе продолжам да барам.
Благодарам.
Да, се согласувам дека е подобро половен а со подобри перформанси отколку нов а со послаби ако се нема пари за нов и топ (а и немам, 500-600 евра не се некој буџет).
НО, не се разбирам и може секој "да ме вози" како сака. Затоа страв ми е да дадам толку пари за половњак.
Опрема топ
Гума 26-ка (значи стар модел)
Ама ваљда ќе е за до 20000 (320-330 евра).
Вреди за тие пари?
BIKE SALE / Продажба на Велосипеди и друга велосипедска спортска опрема | Facebook
BIKE SALE е бесплатна група за купување и продавање на велосипеди и велосипедска опрема и разна спортска опрема и создадена е за вас рамноправно за сите.
www.facebook.com
Последно уредено: