Лалана да
Автоматски споено мислење:
Да не беше грешката на Брајтон за пеналот к.. шо ќе даеа Челзи гол од игра, мизерија беа цело полувреме, Вернер е играчиште ама нема кој да му даде топка, брз, продорен, ми се допадна.
Ај во второ ќе влези Хавертц и подруго ќе е ...
Oh wait
@Джонтра ВохохолтаСупериорна претстава на Челзи во првото полувреме. Се гледа дека ќе доминираат во лигата. Посебно Хавертс имресионираше, имаше дури два допири со топката.
Посебно овој малиот Лампти, ептен за око ми фати, во одбрана ептен добар и во напад исто имаше неколку опасни продори.Брајтон пријатно ме изненадија. Има простор да се уиграат уште подобро од натпревар во натпревар .
Типувам на гол на Коноли во второто полувреме.
Od kontekst e izvaden citatot sto drugiot clen go postirase. Toa mi bese poentata.Не можеш да го преболиш Мурџо, бре што љубоФ беше![]()
Ваков Вернер како би легнал на играта на ЛузерпулЛалана да
Автоматски споено мислење:
Вернер е играчиште ама нема кој да му даде топка, брз, продорен, ми се допадна.
Има ли играч од кој се немљат откажљно, па ова да те чуди?Лампти бил од школата на Челзи бре, има потенцијал во детето, зошто се откажале од него ?
Дај за Хавертс ваква статистика, да видиме колку допири со топка имаше. Никогаш доста смеење во животот.
Има, Лофтус Чик не го даваат, единствено тој беше послаб од Хавертс.Има ли играч од кој се немљат откажљно, па ова да те чуди?
Подобриот го пратија на позајмица. Полошиот го задржаа.Лампти бил од школата на Челзи бре, има потенцијал во детето, зошто се откажале од него ?
Како така збориш за играчот кој е Трент во напад и Ван Бисака во одбрана.Не знам како играл во Челзи, една партија гледам имал изиграно за младинците, ама ова шо го игра вечерва е стварно за респект, ги скапа по таа страна, какви продори им прави, и во одбрана е добар, е сега можи да се мотивирал додатно против нив дека игра ама стварно импресионира.
Џејмс ми е просек, пишав и претходно, ептен ограничен делува