Кладилница (Генерална дискусија)

• Креатор на темата Креатор на темата Топче
  • Време на започнување Време на започнување
Имате тема анализиран тип на денот или така нешто пред години ја отворив користете ја за тоа исклучиво кој ке се најт паметен таму кастрете одма овде немојш таква работа општа тема е
https://forum.kajgana.com/threads/Анализиран-тип-на-денот.67883/page-8 баш така, џабе дреми

32 неизнудени и 17 дупли во вториот сет меѓу Џорџи и Јастремска. Милина за гледање.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Стварно да има човек прегледност шо се нудит дадениот ден овде може цитирање,прашања,типови без анализи никакви итн дека ја се губам во ова само скролам надолу и многу пати пропуштам типови.

Дали може некој да ми помогне, каде да најдам резултат или пренос од мечот Челзи? Уплаќаа од работа колегиве талони на спортска прогноза, финале играле вечерва па им дадов 500 денари да ми уплатат за да изгубат имам слушано дека се губитничка екипа.

Стварно да има човек прегледност шо се нудит дадениот ден овде може цитирање,прашања,типови без анализи никакви итн дека ја се губам во ова само скролам надолу и многу пати пропуштам типови.

Џабе е се, со дебили ништо не можеш да договориш. И во таа тема ќе дојди некој ретард како овој @darkk и ќе ти рече ако сакаш препиши, ако не скокни ме.
Автоматски споено мислење:

Дали може некој да ми помогне, каде да најдам резултат или пренос од мечот Челзи? Уплаќаа од работа колегиве талони на спортска прогноза, финале играле вечерва па им дадов 500 денари да ми уплатат за да изгубат имам слушано дека се губитничка екипа.

Нема никаде резултат. Почекај накај 1 после полноќ на Радио Скопје втора програма ќе кажат резултат, а стрелците утре ќе ги дознаеш.

Џабе е се, со дебили ништо не можеш да договориш. И во таа тема ќе дојди некој ретард како овој @darkk и ќе ти рече ако сакаш препиши, ако не скокни ме.
Автоматски споено мислење:

Нема никаде резултат. Почекај накај 1 после полноќ на Радио Скопје втора програма ќе кажат резултат, а стрелците утре ќе ги дознаеш.
Од многу такви отиде у курац оваа тема во последно се активира е сеа кога такви пак ке преплават ке ги загушат и оние шо стварно се трудат.Ја лично неам потреба од темава да препишувам зашто освен ракомет и хокеј ретко играм друго а овде немат такви шо типуваат тоа ама зашто нешо шо е добро да се уништува ако можеш помогни, ако не незамарај, еден куп има ликови шо ке си препишат со молчената и си калапат и ги ценам нив. Некој немојт овде да сфатит дека јас губам и сат време да изанализирам нешто(иако не сум нешто активен овде) ама други се трудат треба да се почитуваат. Убо не им имат текнато со она Кајгано магијо да замараат сеа се присетив на то ко ја отворив оваа темава.

Марко Чекинато-Кајл Едмунд 2 2.15

Овде ми е скроз нејасна квотата, едино што овој Жабаров изигра веќе три кола во квалификации, а на Едмунд ќе му биде прв меч на земја сезонава. Али сеедно, имаше време после УСО да тренира и да се прилагоди на земја, плус ова е генерална проба за РГ и не верувам дека ќе има танкање и слично. Едмунд е поквалитетен играч од Марко, и не само тоа него има поволен мечап. Едмунд има разорен форхенд, Марко еднорачен бекенд и претежно слајса кога се брани, а Едмунд ваквите ги буши со форхенд по нивната бекенд страна. Нејасен ми е коефициентов скроз, вреди ова да се изигра.

Авангард Омск - СКА Ст.Петерсбург 1 МЛ (со продолжетоци/пенали) 1.83
Базирано на она што го одиграа пред две недели некаде и на она што го видов од двата тима до сега.Пред две недели знам дека ја споделив и овде кога беше оној ненормален коеф на Омск околу 2.6 мислам непамтам небитно Омск доживеа прв пораз од Уфа имав прилика да гледам прв период Уфа беа како олуја и играа како да е финале неможеа да се соберат Омск затоа и изгубија утре играат дома а дома тешко СКА да ги добие затоа што СКА имаат проблем во дефанзива/голман не се нешто нај-нај моментално а резултите лажат малце не им беше така лесно се мачеа и со Нижнекамск иако имаа корона позитивни(кои после испадна дека не се, каша попара све) примаат лесни голови од слаби екипи против Омск неможе така то им го покажа и на нивни лед.МОментално Омск подобар тим а го имат и Галимов на гол најдобар до сеа процентуално а и општо еден од најдобрите голмани таму.

Тешко на тенисот со овие млади "надежи", Стефано Траваља кој нема у животот пројдено прво коло на мастерс против една таква надеж вечерва имаше 90% освоени поени на прв сервис. 90%. На земја.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Авангард Омск - СКА Ст.Петерсбург 1 МЛ (со продолжетоци/пенали) 1.83
Базирано на она што го одиграа пред две недели некаде и на она што го видов од двата тима до сега.Пред две недели знам дека ја споделив и овде кога беше оној ненормален коеф на Омск околу 2.6 мислам непамтам небитно Омск доживеа прв пораз од Уфа имав прилика да гледам прв период Уфа беа како олуја и играа како да е финале неможеа да се соберат Омск затоа и изгубија утре играат дома а дома тешко СКА да ги добие затоа што СКА имаат проблем во дефанзива/голман не се нешто нај-нај моментално а резултите лажат малце не им беше така лесно се мачеа и со Нижнекамск иако имаа корона позитивни(кои после испадна дека не се, каша попара све) примаат лесни голови од слаби екипи против Омск неможе така то им го покажа и на нивни лед.МОментално Омск подобар тим а го имат и Галимов на гол најдобар до сеа процентуално а и општо еден од најдобрите голмани таму.
Кога сме веќе кај Салават Јулаев (ја овие ги симпатишам тука кај русите јер увек ги фаќам овер) не е лошо Т1 против Торпедо, една од поутепаните екипи башка примаат многу голови. Исто така мислам дека е зицер овер 4,5 , до сега Салават има 5/5 а Торпедо 4/5 овери на оваа граница..

Кога сме веќе кај Салават Јулаев (ја овие ги симпатишам тука кај русите јер увек ги фаќам овер) не е лошо Т1 против Торпедо, една од поутепаните екипи башка примаат многу голови. Исто така мислам дека е зицер овер 4,5 , до сега Салават има 5/5 а Торпедо 4/5 овери на оваа граница..
Незнам од кај ти е ова дека Торпедо е отепан клуб то шо немаат рез е затоа што имаат еден таков стил на игра кој е погубен во КХЛ али пази коеф растит на овер.Мора тука да се проучат некој работи не е све така по статс Метсола ако затворит капијата стап овер

Незнам од кај ти е ова дека Торпедо е отепан клуб то шо немаат рез е затоа што имаат еден таков стил на игра кој е погубен во КХЛ али пази коеф растит на овер.Мора тука да се проучат некој работи не е све така по статс Метсола ако затворит капијата стап овер
pa primaat torpedo 3+ gola od site.. zatoa taka rekov..

Спортлајф ми направија класична кражба...уплата во живо при рез 0:0 и коефициент 1.5, автоматско прифаќање промена на коеф, се прифаќа уплатата но се впиша како моментален резултат 0:1 и коеф 1.07 за по неколку секунди да вратат на 0:0 и 1.5 коеф. Но на тикетот си остана 0:1 и 1.07. Тикетов уплатен бо 18минута од натпреварот а прв гол паѓа 36-37 минута. И нормално немаат слух за ова :mad:
20200915_090204.jpg

За денес одиме на памукоберачката, бидејќи BLM.

Мугуруза против Стивенс 2 коеф 2.52 Пајнакл.

За разлика од повеќето американки Стивенс знае и сака да игра на земја, има играно и финале на Ролан Гарос. Често истакнува дека земјата и е најдобра подлога. Од друга страна, за разлика од повеќето сонародници Мугуруза не игра баш најдобро на земја, и не сака да игра на оваа подлога. Меѓусебните се 2-1 за Стивенс, единствениот меч на земја лесни 2-0 за стивенс, 2019 на земја во Ролан Гарос. Стивенс одигра солиден УС Опен, се до мечот со Серена каде цвикна во вториот сет. Мугуруза ја доби Хибино и потоа налета на непобедливата Цветанка и се спакува.

Не сакам да играм хендикеп на Стивенс овде затоа што не значат ништо тие 2-3 гема кои би ги добил со намален коефициент. Овде или Стивенс ќе одигра топ и лесно ќе ја добие Мугуруза, или ќе биде едно од оние не-играм-надвор-од-САД изданија и ќе изгуби како ништо. Да се надеваме на првото, коефициентот е супер за нешто што во најмала рака е 50-50 меч.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom