Крај умрев од вас хааххааххаххахаха во трговски дојдов, застанувам на секој 5 чекора и сама се смеам ко будала хахахаахаххахххаMeh davam desen bubreg za pasos odma da mi se izdade
Крај умрев од вас хааххааххаххахаха во трговски дојдов, застанувам на секој 5 чекора и сама се смеам ко будала хахахаахаххахххаMeh davam desen bubreg za pasos odma da mi se izdade
Немој со бубрези одма, али те сфаќам.Meh davam desen bubreg za pasos odma da mi se izdade
Juni mislam go pregorev telHahahahaa nema veza brat i ja sum u maj ama sekoj den proveruvam hahah so ni napravija
Abe brat na rabota proveruvam , pocnam da tabotam ostavam telefoni kaj kolegi pa oni proveruvat heheJuni mislam go pregorev tel
Sent from my iPhone using Tapatalk
Со среќа !!!! Честитки !!! Сите да си дочекаме !!!!Ајде се смирив малку па да напишам
Постапка започната 2016 есента со дукументи од бугарски клуб по линија татко дедо прадедо.
Интервју 27 јуни 2018.
Положително 5 или 6 декември 2019. Првично мислев дека 15 но излезе дека сум една недела пред тоа дека сум бил.
Дополнително поднесени документи од бугарскиот клуб некаде 2 3 недели пред да бидам положително, значи не е било касно.
Уште неможам да си дојдам при себе. Со среќа сите да си дочекате, чувството е неверојатно
Автоматски споено мислење:
Инаку Указ 168
Brat golem kamen ke padne ajde ke izdrzimeeeAbe brat na rabota proveruvam , pocnam da tabotam ostavam telefoni kaj kolegi pa oni proveruvat hehe
Кога ќе дојде наш редUraaaa I za nas od Juni polozitelno I'ma nadez
I ti si juni be ? Auuuu zaedno ke ripame a ? HahahahaUraaaa I za nas od Juni polozitelno I'ma nadez
Kaj mene uste nema, polozitelno od 20 Dekemvri 2019 sum, se nadevam za brzo ke bide.