Бугарско државјанство (процедура и потребна документација)

Член од
31 мај 2014
Мислења
172
Поени од реакции
306
Указ ми излезе, као со посредников да завршиме у Ск Амбасада да го земам, ми вика полномоштво му треба да однесе молба во Софија за овде да го пратат државјанството, ова го разбирам дека нема врски у амбасадава туку во Софија па од таму да го пратат со мочба, ок е? Да терам така или? Што викате? @palekrstic @Bigo и други?

Член од
13 декември 2019
Мислења
715
Поени од реакции
1.232
Така е, се шалам, кога и да е, да видам да ми слегне камен од душа.
Фалааааа @barselona123 амин
Za @Bigo promasivte za DVA dena....Daj Boze i za @Alexija da gresite ....Jas rekov I Pak CE recam .....do vecer polovina Dekemvri 2019 polozitelno ocisteni ......@Alexija posle 15 xasot Veruvaj ....ajdeeee izdrzete

Meh

Член од
15 април 2012
Мислења
1.341
Поени од реакции
2.211
Navivam za site da ima me pukna euforija i mene denes 600 pati proveriv iako znam deka nema poso sum february 2020 na polozitelno. Forumov e vistinska atrakcija :D
Исто.

Ако ме верувате, како што затераа вака, со оваа брзина, за брзо ќе стигнат и до нас.

Овој документ, буквално од 2016-та го "сонувам", можам само да претпоставам на луѓето што чекаат подолго каков камен им паѓа од срце.

Член од
8 јануари 2020
Мислења
432
Поени од реакции
1.201
Исто.

Ако ме верувате, како што затераа вака, со оваа брзина, за брзо ќе стигнат и до нас.

Овој документ, буквално од 2016-та го "сонувам", можам само да претпоставам на луѓето што чекаат подолго каков камен им паѓа од срце.
Јас од 2012, ај сега де ?

Kajgana Shop

На врв Bottom