Фан Клуб: Челзи

Статус
Затворена за нови мислења.
G

Gray Foxx

Гостин
Јаја,што кажа сеа,реално гледано не беше за црвен и сеа тоа се докажа!!
Не знам дали беше за црвен, не видов. Ама види го насловот на страницава.
http://football365.com/
И да те потсетам пред две години Руни и Сколс добија црвен во ПРИЈАТЕЛСКА со Порто, и добија бан од три утакмици за ПРИЈАТЕЛСКА.
Романче и неговите рубљи :nenene:

Член од
2 јуни 2007
Мислења
5.704
Поени од реакции
3.266
И да знаеш дека е фрлена некоја паричка. Како и да е, Јунајтед губи овој викенд!

В

Вори

Гостин
Не знам дали беше за црвен, не видов. Ама види го насловот на страницава.
http://football365.com/
И да те потсетам пред две години Руни и Сколс добија црвен во ПРИЈАТЕЛСКА со Порто, и добија бан од три утакмици за ПРИЈАТЕЛСКА.
Романче и неговите рубљи :nenene:
Како може не ми е јасно да добиеш на пријателска црвен и да не играш во ЛШ и во Премиер лига?:toe:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.497
Поени од реакции
4.070
Како може не ми е јасно да добиеш на пријателска црвен и да не играш во ЛШ и во Премиер лига?:toe:
Да,да..Добија на турнирот АМСТЕРДАМ ако не се лажам..И не играа во премиер лигата:nesvest::nesvest::nesvest::tapp::tapp::tapp:

В

Вори

Гостин
Првпат слушам.Не гледам каква врска има Тери,со добиен црвен картон на пријателкса:toe:
Важно е дека ќе игра за друго не се секирам воопшто:helou:

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
И после за Јунајтед биле судиите а?
Романчо добро си ја заврши работата:tapp:

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Убаво што ке игра Тери:vozbud: ама не ми е јасно како го извеле ова. Повеке ке разберев да му намалиле казна ама да му ја поместат:) И послем не било се во парите:)

Фантом фала за линкот

G

Gray Foxx

Гостин
Првпат слушам.Не гледам каква врска има Тери,со добиен црвен картон на пријателкса:toe:
Важно е дека ќе игра за друго не се секирам воопшто:helou:
Не знаеш што има врска со Тери? :tapp::tapp:
Фаворизирани се Челзи море, разбуди се.

F

fantomX

Гостин
kako ne, ne davaat! na germanskiot eurosport davaat
Не е точно.:smir:
http://yahoo.eurosport.de/tvschedule_clng1.shtml

Davor Josifoski напиша:
Мора goal.com да работи нешто и ко че е завршен трансфер периодо.

Работи Роман на случајот. Има неколку милиончиња фрлено.:tapp:
... + ја имаше и вистината на своја страна. :toe:

Не знаеш што има врска со Тери? :tapp::tapp:
Фаворизирани се Челзи море, разбуди се.
Ја не знам каква ЕБАНА врска има то шо пред две години Сколс и не знам кој не играле во ПЛ ради црвен во пријателска со темава.

Пак че кажам, Челзи се фаворизирани според вас, оти е прифатена жалбата за НЕОПРАВДАНО доделен црвен картон?
Па истата ситуација со Видич беше бе аман, само шо Видич ги собра два жолти, Тери не; и плус Тери го напрај фауло многу подалеку од голо отколку Видич. :toe:

В

Вори

Гостин
Тоа е судбина,ама нема врска и така Тери не е некој играч јак пак да се плашите од него...нели?Или можеби се плашите?Позз од Абрамович:helou:

G

Gray Foxx

Гостин
Абе фантоме фантоме, се надминуваш и самиот себе во глупавост веќе.
Што имале врска црвените на Руни и Сколс со Тери?:tapp:
Еве вака ке ти објаснам просто. Тери добива црвен во ПЛ и според водечките веб страни во Англија заслужен црвен. Го помилуваат за дербито со Манчестер. Руни добива црвен во пријателска и нема играње 3 утакмици. Сколс добива два жолти картони и не игра ТРИ утакмици.
Наоѓаш некоја врска?
Ја ништо не реков за Видич, заслужени беа и двата картони.

Член од
23 април 2008
Мислења
457
Поени од реакции
4
auu yess! ke igra, ke igraaaa! znaci za vo sabota bi trebalo da bideme kompletni, bi trebalo i drogba da igra,(konecno anelka na klupa) i balak, samo essien fali, ali tuka e mikel da go menja

F

fantomX

Гостин
Абе фантоме фантоме, се надминуваш и самиот себе во глупавост веќе.
Што имале врска црвените на Руни и Сколс со Тери?:tapp:
Еве вака ке ти објаснам просто. Тери добива црвен во ПЛ и според водечките веб страни во Англија заслужен црвен. Го помилуваат за дербито со Манчестер. Руни добива црвен во пријателска и нема играње 3 утакмици. Сколс добива два жолти картони и не игра ТРИ утакмици.
Наоѓаш некоја врска?
Ја ништо не реков за Видич, заслужени беа и двата картони.
Сите водечки веб страни? :uvo:

http://i423.photobucket.com/albums/pp318/pbweek4/?action=view&current=MancChe08092.flv - Гледај внимателно старт на Тери, кај е фауло на терено (скоро на центар) и дали Тери е последен играч во одбраната.

- 8 минута и 15 секунда од клипо. Видич добива САМО ЖОЛТ КАРТОН?!?! Фаул на 25 метри од голо! И после треба да РАЗНЕСИ еден играч со ЛАКТ во ГЛАВАТА за конечно да добие ЗАСЛУЖЕН црвен картон.

Е овде гледам кој е фаворизиран, а не то шо ФА ОПРАВДАНО поништила црвен картон, иако за некои англиски „експерти“ било „чист црвен картон“.
Мене не ме интересира шо напишал некој новинар во Англија, пошо пишува НЕГОВО МИСЛЕЊЕ. Од кај да го знам, мож да е за Јунајтед?
Јас гледам ШО СЕ СЛУЧУВАЛО НА ТЕРЕНИЕТЕ!

G

Gray Foxx

Гостин
Сите водечки веб страни? :uvo:

http://i423.photobucket.com/albums/pp318/pbweek4/?action=view&current=MancChe08092.flv - Гледај внимателно старт на Тери, кај е фауло на терено (скоро на центар) и дали Тери е последен играч во одбраната.

- 8 минута и 15 секунда од клипо. Видич добива САМО ЖОЛТ КАРТОН?!?! Фаул на 25 метри од голо! И после треба да РАЗНЕСИ еден играч со ЛАКТ во ГЛАВАТА за конечно да добие ЗАСЛУЖЕН црвен картон.

Е овде гледам кој е фаворизиран, а не то шо ФА ОПРАВДАНО поништила црвен картон, иако за некои англиски „експерти“ било „чист црвен картон“.
Мене не ме интересира шо напишал некој новинар во Англија, пошо пишува НЕГОВО МИСЛЕЊЕ. Од кај да го знам, мож да е за Јунајтед?
Јас гледам ШО СЕ СЛУЧУВАЛО НА ТЕРЕНИЕТЕ!
Ок, како што кажав погоре сеуште го немав изгледано клипот со Тери и мислев дека е поостар старт. Ова е за чист жолт картон. Сори за навредата.
Иначе за Видич ти пишав погоре дека беа заслужени и двата жолти картони. Првиот жолт можеше да биде и црвен и така. :pipi:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom