- Член од
- 25 мај 2008
- Мислења
- 547
- Поени од реакции
- 14
Штета нема да можам ни Челси да ги гледам на ХРТ 2 ( ја немам програмата ) но че ги гледам ако ги даваат снимка:tv:
Дајте некој линк каде можам да ги гледам Челзи? Кај нас каелската е малоумна нема ХРТ2
На ЕуроСпорт не даваат Лига на Шампиони.nema sansi da gi davaat celzi utre, zaso nema da bide interesno, bordo mislam....
a na mtv2 sekogas ja davaat snimkkata sto ke ja davaat na mtv1, znaci obratno! a na eurosport koi ke gi davaa? link ne znam, ama fantom x sigurno znae!:smir:
Ко че дој време за почеток, клик на линков, скролнете надолу малку и побарајте Chelsea - Girondins Bordeaux. Клик и на то после, и таму че има појче линкој. Видете кој работи и - :tv:Дајте некој линк каде можам да ги гледам Челзи? Кај нас каелската е малоумна нема ХРТ2
nema sansi da gi davaat celzi utre, zaso nema da bide interesno, bordo mislam....
a na mtv2 sekogas ja davaat snimkkata sto ke ja davaat na mtv1, znaci obratno! a na eurosport koi ke gi davaa? link ne znam, ama fantom x sigurno znae!:smir:
na EUROSPROT2 davat liga na sampioni! tamu moze da ja gledate CHELSEA......
Нема врска, ни Евроспорт ни Ервоспорт 2 не пренесуваат ЛШ. Има само прегледи на утакмиците околу полнојч.
Работи Роман на случајот. Има неколку милиончиња фрлено.Davor Josifoski напиша:http://www.chelseafc.com/page/LatestNews/0,,10268~1394407,00.html
Еве и една одлична вест,како што разбрав јас Тери ќе биде помилуван и ќе биде достапен за против Јунајтед,и црвениот картон ќе биде укинат