Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Види,јас ти кажав мое мислење,не те критикувам.
Не ја шверцував,може колаж )))))
Да јас се согласувам со твојата критика за мојата фотографија.Али мислам дека е очевидно дека се работи за стадион.Има многу елементи што укажуваат на тоа.
Темава си е топ)))) не е строга )))

За тие барем малку што пратат фудбал би го препознале стадионот и без натписите. Дел е од ПЛ сепак.
Вака како што е и повеќе од очигледно е дека се работи за стадион... освен за личности што не знаат што е офсајд.

... можеш ама нема да го сториш тоа,
затоа што ја немаш доблеста да го сториш тоа, затоа што ја имаш гордоста како модератор кај не може обичен член да сугерира, затоа што женско ти наоѓа „грешка“, затоа што бијонс ти коментира,
затоа што ....затоа што...ехеее хееее инатот е голем, ама јас немам проблем темава си е супер, овде се дружиме, ти си тој што на почеток си прибирлив што треба и што не треба, а самиот си утнал, а и одговорот ти беше малку незгоден демек „мигранти“ бијонс од небо е падната... Ок е! :backa:

Точно!

За тие барем малку што пратат фудбал би го препознале стадионот и без натписите. Дел е од ПЛ сепак.
Вака како што е и повеќе од очигледно е дека се работи за стадион... освен за личности што не знаат што е офсајд.
Друже ја лично знам кој е Саутемтон и Сент-Мери.
Али немора сите да го знаат,тоа исто ко ни офсајд ))))

Нешто бонус од летово...ама рибарот ми е дефинитивно фаворит, после таа е првата од другарот, скроз спонтано го фатив моментот кога пале цигара.
Прегледај го приврзокот 266203
Прегледај го приврзокот 266204
Прегледај го приврзокот 266206
Прегледај го приврзокот 266208
Прегледај го приврзокот 266209
Прегледај го приврзокот 266210
Супер фотки друже,али мн.фотошоп

Разликата меѓу скриновите на телефоните и компјутерот ми е голема и не можам да го погодам тонингот за на секој скрин да изгледа добро.
Во lightroom ги уредувам и ми изгледаат добро на лаптоп, ама после од телефон кога ќе си ја видам не ми се допаѓа. Намалив saturation и warmth и толку од ефектот од зајдисонце. Ако појачам повеќе, на самсунг не сакам да ја видам, oversaturated ми е

Се мислам за план Б, со една "ефтина" фотка. Мислење?
333333.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom