Предлози и свое видување на актуелните фотки на натпреварот!

• Креатор на темата Креатор на темата Toto.toto
  • Време на започнување Време на започнување
Тачно се вика Срцето на Градот.( Городское сердце) Описот е точен.Абе го сликав ја од многу ракурси,само сликани ми се у 3:4 64MP формат,и неможам да ги закачам,вика мн.се големи.
Автоматски споено мислење:

Башка бешт сум само со нож и баскет у рака,со фотокамера не сум нешто особено )))))

Последно уредено:
Тачно се вика Срцето на Градот.( Городское сердце) Описот е точен.Абе го сликав ја од многу ракурси,само сликани ми се у 3:4 64MP формат,и неможам да ги закачам,вика мн.се големи.
Автоматски споено мислење:

Башка бешт сум само со нож и баскет у рака,со фотокамера не сум нешто особено )))))
Во било која апликација можеш да ја намалиш големината ;)
За името прашував за да ја побарам на нет

Еј, скулптура не сте требале да додадете, ќе се натрупаме со слики од Скопје 2014 :D
Не знам дали може да помине на темава, ако не е соодветно, да барам друга слика :)
Прегледај го приврзокот 264855
...а што им фали на скулптурите од 2014? баш се интересни, различни градови ги имаат сличните скулптури, дури и мостот што го имаше фотнато во Париз слични орнаменти има и на мостот од 2014 на Вардар,
јас не знам како немате фотки -графити кога ги има низ цело Скопје, под мостот, по зградите, по оградите и цртани и пишани и пораки ....еден цел фолдер имам од графити не знам дури и што да постирам... а вие ваму „живи“ скулптури постирате и „информација на табла“ апсолутно вон темата... може ова - она исто е ?жими такво не е исто сеа ќе се правдаме, ќе идете во пицерија ќе побарате пица јас ќе ви дадам бурек... исто е бе од брашно и то и то!
- Не МОЖЕ,:sakasuste:
излезите надвор и фотнете што треба што бара темата, да ја испочитувате желбата на членот, ете има време до утре вечер, ако треба коцка ќе попушти до касно вечер, ама да биде како треба!

...а што им фали на скулптурите од 2014? баш се интересни, различни градови ги имаат сличните скулптури, дури и мостот што го имаше фотнато во Париз слични орнаменти има и на мостот од 2014 на Вардар,
јас не знам како немате фотки -графити кога ги има низ цело Скопје, под мостот, по зградите, по оградите и цртани и пишани и пораки ....еден цел фолдер имам од графити не знам дури и што да постирам... а вие ваму „живи“ скулптури постирате и „информација на табла“ апсолутно вон темата... може ова - она исто е ?жими такво не е исто сеа ќе се правдаме, ќе идете во пицерија ќе побарате пица јас ќе ви дадам бурек... исто е бе од брашно и то и то!
излезите надвор и фотнете што треба што бара темата, да ја испочитувате желбата на членот, ете има време до утре вечер, ако треба коцка ќе попушти до касно вечер, ама да биде како треба!
Јас не ни реков дека е до утре вечер, полекаа, опуштенооо, лесна тема е сакам фотки!!!

На некои скулптури не им фали ништо, ама на некои од нив им фали...
Јас сум на планина, немам каде да излезам за да фотографирам графити овде, исто како и минатата тема: овде нема неонски светла. Се разбарав по фолдерите со слики, и не наоѓам баш соодветна, па си прашав дали одговара таблата колку да учествувам, ионака не добивам повеќе од 1 или 2 поени :D

Јас сум на планина, немам каде да излезам за да фотографирам графити овде, исто како и минатата тема: овде нема неонски светла. Се разбарав по фолдерите со слики, и не наоѓам баш соодветна, па си прашав дали одговара таблата колку да учествувам, ионака не добивам повеќе од 1 или 2 поени :D
И ја толку имав еднаш, дека оној @shutrak ме замаја да му пребарувам нешто

...еххх толку немаш фантазија, имагинација да направиш ти некое уметничко дело токму на планинска патека со позадинска шумска панорама, па земи неколку камења, дрвце, направи венец од цвеќе и постави нешто апстрактно... или земи креда, цигла било што нацртај на ѕидот некој графит, порака било што, ееееее ајде да те видам колку си спретна на планина да измислиш некоја шумска арт фотка! :backa:

Камп за избеглици е. Ете горе и пишува :)
...пред да ти коментирам прочитав што е, затоа ти реков „влез во стадион“, но не е стадион, сала, терен што самиот строго бараше на темата, вон тема е фотка со дел на стадионот на трибина со навивачи, а влезот е таман како тема?
ти како сакаш, твоја тема, моја примедба не прифаќаш, па одозгора „мигрантски капм“ :toe:

on-this-day-in-2001-southampton-win-at-st-marys-for-the-first-st-marys-stadium-png-653_413.png

12953014-0-image-a-23_1556712116733.jpg

imgID114942929.jpg.gallery.jpg

е ова ти е терен стадион според темата,

Stadium and statue.jpg.gallery.jpg

а ова е влезот, но не е нит стадион, нит терен, нит сала :toe:

значи можам да ставам фотка од излез на стадион, или соблекувална?
ај може ќе најдам од терен да пребарам низ фолдерите! :smirce:

...пред да ти коментирам прочитав што е, затоа ти реков „влез во стадион“, но не е стадион, сала, терен што самиот строго бараше на темата, вон тема е фотка со дел на стадионот на трибина со навивачи, а влезот е таман како тема?
ти како сакаш, твоја тема, моја примедба не прифаќаш, па одозгора „мигрантски капм“ :toe:

Прегледај го приврзокот 265625

Прегледај го приврзокот 265626

Прегледај го приврзокот 265627

е ова ти е терен стадион според темата,

Прегледај го приврзокот 265628

а ова е влезот, но не е нит стадион, нит терен, нит сала :toe:

значи можам да ставам фотка од излез на стадион, или соблекувална?
ај може ќе најдам од терен да пребарам низ фолдерите! :smirce:

Ај вака...

Сакав нешто што го немало до сега, па се решив за спортски објекти. Како што видов имало тема за спорт, но овој пат акцентот ќе биде на архитектурата.

Значи не слики од натпревар, играчи, публика, кореографии, туку слики од стадионот, салата (не како јадење), или теренот ако се работи за отворен спорт како голф да речеме.

Темата не е воопшто строга. И насловот вели, стадиони, сали, терени... значи било што. Единствено побарав акцентот да е на објектот, а не на настанот.

Тоа што го поставив е повеќе од пола предна страна на стадионот, најпрепознатливиот дел на стадионот.
Никаде не поставив услов да мора цел да го сликеш. Тогаш веројатно многу помалку пријавени би имало, пошто некогаш е и невозможно такво нешто без опрема за тоа.

Можам да ја постирам таа што претходно ја избришав (скроз по твојата замисла на темава), но нема да го сторам тоа, пошто секако само тебе не ти е по кејф мојата фотка :smirce:

@Dani претходната тема растури со фотографијата,али оваа рака на срце,мислам дека ти е утната фотката,не го доловуваш моментот!без љутиш!

@Dani претходната тема растури со фотографијата,али оваа рака на срце,мислам дека ти е утната фотката,не го доловуваш моментот!без љутиш!

На првата слика твоја имаш дел од страна на стадионот, не многу поразлично од мојата слика, така? :)
Башка ти со шалот и останатите навивачи сте во прв план, објектот е делумно покриен. Ова беше наведено во првиот пост, "влезовите" не.

И друго, знаеш дека секогаш се пријавуваме со една фотка, ама ти најде начин како двете да ги "шверцуваш".

А јас строг, темата строга и одма побарав да ја смениш

На првата слика твоја имаш дел од страна на стадионот, не многу поразлично од мојата слика, така? :)
Башка ти со шалот и останатите навивачи сте во прв план, објектот е делумно покриен. Ова беше наведено во првиот пост, "влезовите" не.

И друго, знаеш дека секогаш се пријавуваме со една фотка, ама ти најде начин како двете да ги "шверцуваш".

А јас строг, темата строга и одма побарав да ја смениш
Види,јас ти кажав мое мислење,не те критикувам.
Не ја шверцував,може колаж )))))
Да јас се согласувам со твојата критика за мојата фотографија.Али мислам дека е очевидно дека се работи за стадион.Има многу елементи што укажуваат на тоа.
Темава си е топ)))) не е строга )))

Можам да ја постирам таа што претходно ја избришав (скроз по твојата замисла на темава), но нема да го сторам тоа, пошто секако само тебе не ти е по кејф мојата фотка :smirce:
... можеш ама нема да го сториш тоа,
затоа што ја немаш доблеста да го сториш тоа, затоа што ја имаш гордоста како модератор кај не може обичен член да сугерира, затоа што женско ти наоѓа „грешка“, затоа што бијонс ти коментира,
затоа што ....затоа што...ехеее хееее инатот е голем, ама јас немам проблем темава си е супер, овде се дружиме, ти си тој што на почеток си прибирлив што треба и што не треба, а самиот си утнал, а и одговорот ти беше малку незгоден демек „мигранти“ бијонс од небо е падната... Ок е! :backa:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom