Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.854
Поени од реакции
116.060
Животно дерби е тоа, Тиг не сум сигурен ама мислам дека нема освоено турнир во кариерата, а Бушар исто ко да нема, толку одамна беше кога последен пат освои нешто.
Нирнберг го има освоено Џени. :D
Заебанција на страна поквалитетна е од Тиг, плус оваа влече некоја повреда на зглобот.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Нирнберг го има освоено Џени. :D
Заебанција на страна поквалитетна е од Тиг, плус оваа влече некоја повреда на зглобот.
Јас веќе ја одиграв, прв сет дека ќе има 9 или повеќе гемови, коефициент 1.43 дабл со Ајакс, и си свиркам сега.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
Вилјареал - Хуеска 1 1.62 спортлајф...........се очекува годинава Вилјареал да фати и лига на шампиони, дојдоа од Валенсија Кокелан и Парехо двајца клучни играчи од средниот ред на Валенсија плус екстра талентот од Јапонија, јапонскиот Меси - Кубо кој сосема солидно се покажа ланската сезона ........Хуеска е повратник во елитата, обично ваквите противници се непознати на стартот од првенството, но му давам предност на солидно скоцканиот тим на Вилјареал

Член од
1 август 2020
Мислења
35
Поени од реакции
46
чичини некои сигурици за денес ? Марсеј двојка Шкупи двојка од мене

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Вилјареал - Хуеска 1 1.62 спортлајф...........се очекува годинава Вилјареал да фати и лига на шампиони, дојдоа од Валенсија Кокелан и Парехо двајца клучни играчи од средниот ред на Валенсија плус екстра талентот од Јапонија, јапонскиот Меси - Кубо кој сосема солидно се покажа ланската сезона ........Хуеска е повратник во елитата, обично ваквите противници се непознати на стартот од првенството, но му давам предност на солидно скоцканиот тим на Вилјареал
Јаките играчи Парехо и Кокелан :)
Шала на страна 1 е Виљареал, имаат солиден тим скоцкано ќе целат на ЛШ оваа сезона.
Хуеска има еден звер во нападот тој можи проблеми да прави ама би требало да помини 1

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Мислам дека овие два големи коефициенти се worth a risk, односно имаат и добри коефициенти за двојна шанса:

Валенсија - Леванте 2 @ 3,05
-засега се сеуште енигма Валенсија, го раздаваат тимот, заминаа Парехо, Торес, Кокелан, Родирго, Пичини, уште неколку се на излезна врата. Би можел Чави Гарсија да си го среди тимот и со помлади играчи, но за тоа ќе биде потребно време.

ПСЖ - Марсеј чиста 2 @ 4.05
-Коронисани, уште ги држи и хенговер од финалето на ЛШ, традиционално имаат слаб почеток, Марсеј ќе бидат мотивирани да го добијат дербито.

плус:

ВБА - Лестер 1x и Тотенхем - Евертон x2
-мислам дека ВБА ќе го има тој „нов премиерлигаш“ буст во провово коло, а господинот Мурињо не ми влева надеж дека ќе избегне нова брука и со Тотехнем ...

Член од
5 март 2018
Мислења
17.097
Поени од реакции
19.495
Мислам дека овие два големи коефициенти се worth a risk, односно имаат и добри коефициенти за двојна шанса:

Валенсија - Леванте 2 @ 3,05
-засега се сеуште енигма Валенсија, го раздаваат тимот, заминаа Парехо, Торес, Кокелан, Родирго, Пичини, уште неколку се на излезна врата. Би можел Чави Гарсија да си го среди тимот и со помлади играчи, но за тоа ќе биде потребно време.

ПСЖ - Марсеј чиста 2 @ 4.05
-Коронисани, уште ги држи и хенговер од финалето на ЛШ, традиционално имаат слаб почеток, Марсеј ќе бидат мотивирани да го добијат дербито.

плус:

ВБА - Лестер 1x и Тотенхем - Евертон x2
-мислам дека ВБА ќе го има тој „нов премиерлигаш“ буст во провово коло, а господинот Мурињо не ми влева надеж дека ќе избегне нова брука и со Тотехнем ...
И јас истите натпревару ги гледав за да ги изиграм :)
Само Псж ми е дилема ќе чекам состави оти гледам Нејмар, Ди Мариа, Икарди, Навас и Паредес се вратија на тренинзи и можно е да играат вечер.

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Тотенхем - Евертон x2
Не ми се верува дека Тотенхем би изгубил дома од Евертон на отварање на ПЛ. Има Тотенхем добра екипа, подобра од Евертон, и Мурињо многу ретко губи на домашен терен. Плус овие засилувањата на Евертон повеќе звучат како засилувања отколку што реално се, посебно Хамес, жива превара од играч.

Член од
3 септември 2020
Мислења
372
Поени од реакции
1.492
чичини некои сигурици за денес ? Марсеј двојка Шкупи двојка од мене
Не си играј со Вардар-шкупи..
Вардар се засили,плус градско дерби,...
Трите знаци можат да дојдат тамо.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.354
Поени од реакции
7.116
тренер на евертон е анчелоти......двајцата тренери играат италијански фудбал каде е битно да не се прими гол и да се нападне кога се може , а не по секоја цена, мислам дека плачи за 0-2 гола натпреварот

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
Не ми се верува дека Тотенхем би изгубил дома од Евертон на отварање на ПЛ. Има Тотенхем добра екипа, подобра од Евертон, и Мурињо многу ретко губи на домашен терен. Плус овие засилувањата на Евертон повеќе звучат како засилувања отколку што реално се, посебно Хамес, жива превара од играч.
Да, се согласувам за Евертон, мислам дека се генерално преценети и нема да се вмешаат у борба за Европа како што доста сметаат. Но мене ми е во овој двобој креирано мислењето врз Тотенхем чисто интуициски. Едноставно мислам дека ќе флопне Мурињо со нив, то ест ќе оди у екстреми, или ќе ме демантира и ќе ги држи во топ4 или ќе биде 10то место, нема да е нешто измеѓу, а повеќе ме влече на тоа дека ќе флопне ...

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.910
Поени од реакции
7.480
Заборавете на ПСЖ муабетот за корона.
Негативни тестови имаат Нејмар, Ди Марија,Кејлор Навас.
Едино не знам дали ќе се стартери.

Sent from my SM-A920F using Tapatalk

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Bodo - Odd 1-3 прво 1-3 второ 1,76 Златна

Знаеме дека норвежаните се ефикасни поготово Бодо.. Денеска гостува трето пласираниот, нема најави за корони морони, во фул состав се, сметам дека ќе падне по 1 гол во двете полувремиња меѓутоа не верувам 4 гола да паднат во едно полувреме, сепак гостите се солидна екипа.. Според мене вреди коеф...

Член од
1 август 2020
Мислења
35
Поени од реакции
46
Не си играј со Вардар-шкупи..
Вардар се засили,плус градско дерби,...
Трите знаци можат да дојдат тамо.
Тие појачања можат да упалат со екипи како беласица трим љум пелистер.Шкупи играат предобар фудбал,чиста двојка 2.25!

Kajgana Shop

На врв Bottom