Кладилница (Генерална дискусија)

Член од
23 август 2010
Мислења
39.882
Поени од реакции
116.184
Евротип се добри за онлајн, ама ми се чини ко ќе ја отворам страната нивна, ќе ми се одмили и кладење и се.
Па ако е за тоа Копачка има најлоша и најнепрегледна страна од сите.

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
На Тим во финалето му дале 1.25-1.30 против Зверев.

:pos:

Јас мислев околу 1.60 ќе биде, и веројатно ќе беше ама на Медведев.
Автоматски споено мислење:

Еве ти животна шанса, коефициентот на Зверев е 4+.
Значи супер валуе...... Вчера зверев преспа два сета за наредните 3 да ги изигра најдобро што знае и умее, не му остави ни најмала шанса за победа...... 4 е супер стартна квота со покривање во живо зависи како ќе се одвива мечот може до заработка, пошто сигурно ќе има тајбрејкови лесно може доста ин лајв да скокне квотата на тим..... Сепак денес има толку фудбали за пратење кој се расположени да напаѓаат во живо, а кој не..... така да до вечер не ни мора да се форсира едно финале кое се игра во 5 сетови

Последно уредено:
Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Ве испозамарав со копачка ама ова е некст левел, на авторизација ми одат тикетите и пајѓаат без никаква причина коефициенти, Зрински е 1,35 а Партизан 1,20, се да им ебам шугаво заробени парите ке ми останат деновиве...
Одбегавајте ја усранава кладилница :гомце::гомце::гомце:
Прегледај го приврзокот 266085
Jas toa go imav non stop ne samo online..probaj razdeli go 5x na 1000 probaj

Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Па со оглед на квалитетот на двајцата искрено да, 1.15 преку сила. Тием е сила и не се глупи што му даваат вакви квоти.

Него Бушар има 1.80 со Бадоса. Наплатете го ова, поквалитетна е 100 пати од оваа.
Твоја добра проценка, моја лоша. Се уби од трчање Бушар, воопшто не делуваше ни уморно ни повредено.

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.917
Oсака - Азаренка точен број сетови 3 - 2,33 Златна

Нема многу образложување јер жени... Ќе биде израмнет дуел и тешко некоја да победи лесно и убедливо.. Вреди коефициентот..

ilz

Член од
15 октомври 2013
Мислења
4.348
Поени од реакции
3.987
Skoro sekoja vtora utakmica Harden uste na poluvreme e vo +, a likov vika nikako da vlezel + heheh

Член од
26 септември 2012
Мислења
8.356
Поени од реакции
7.121
Азаренка е во топ форма, ќе ја принуди Осака да погаѓа сами линии ако сака да го добие мечот, мислам дека притисокот ќе биде врз Осака вечерва, да оставиме да почне мечот вака за мене Азаренка е во солидна предност да добие

Камо вака да ја гледавме и шарапова да гази по камбекот вака, удри Вика мавај по оваа млада гарда која влегува во топ 10 едино ради драстично намалениот квалитет во светот на тенисот моментално

Блек ес матерс:drk:

Последно уредено:
Член од
27 јуни 2020
Мислења
3.175
Поени од реакции
7.436
Блиц Криг во првиот сет на Азаренка, ама се собра сега Осака. Ќе биде интересно до крај, мислам дека Осака ќе добие.

Kajgana Shop

На врв Bottom