just to clarify - this one was the last ‘unofficial’ bid from Man Utd in August. They’re still waiting for next step because BVB want €120m or nothing [without add ons included].Изгледа она од вчера со 9% скок на акциите на клубот у ден кога сите големи компании како Фејсбук, Тесла, пропаднаа во цена со по 20% се должи на нешто големо.
Во поглед на Дортмунд, една работа не сфаќам, цело време викаат дека цената е 120 милиони евра. Ама никаде до сега не наидов на солидно инфо, или ја го имам пропуштено, дека сите пари ги сакаат наеднаш. Второ, Романо цело време вика дека условите со играчот и агентот се одамна договорени, а денес од клубот следеше брифинг дека има breakthrough во поглед на преговорите со агентот и играчот во поглед на плата и провизија.
Оваа понуда од горе, 90+18 милиони фунти што ја брифирал Романо е no brainer за Дортмунд.
За 90м плус 18мjust to clarify - this one was the last ‘unofficial’ bid from Man Utd in August. They’re still waiting for next step because BVB want €120m or nothing [without add ons included].
И јас мислев дека е истото ама не е. Платата на Санчо е договорена, проблемот беа процентите за агентот + таму некои посредници што ги уфрли Дортмунд за да го закочи дилот. Како што можам да разберам, останува сега уште структурата на плаќањето.Романо два месеци збори како со играчот се е договорено уште клубовите останува да се договорат. Англискиве новинари тек сеа потврдуваат дека скоро се е океј на релација Јунајтед-Санчо.Каснат со вестиве баајѓи...
Sent from my SM-A715F using Tapatalk
Работи Ники Бат во последно време, еден куп таленти собра.Иначе овој којзнае што лисица е, 600 голови се премногу.
Нели е откажана?Ако можи за после некој стрим нека постира тука.
Пријателска играме,со Вила.Нели е откажана?