Го хејтам правото и неговите долги процеси со очигледен ауткам. Којзнае колку ресурси се имаат потрошено за џабе.Осуден е на доживитен затвор така да не гледам во што е проблемот.
Се објаснувал таму некој адвокат, седници, глупости...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Го хејтам правото и неговите долги процеси со очигледен ауткам. Којзнае колку ресурси се имаат потрошено за џабе.Осуден е на доживитен затвор така да не гледам во што е проблемот.
Го хејтам правото и неговите долги процеси со очигледен ауткам. Којзнае колку ресурси се имаат потрошено за џабе.
Се објаснувал таму некој адвокат, седници, глупости...
Да у реду је, една и пол година. Не викам дека одма треба ама една и пол година... се е тоа пари да се прават.Тоа е процедура која мора да се поштова, нормално ако сакаш правна држава, ако сакаш гилотина треба да се вратиме неколку векови назад.
Вистина е ова бе ? Синот на Жан Митрев бил уапсен во Германија како дел од група на ИСИС која подготвувала терористички напади
![]()
Синот на Жан Митрев yaпceн во Германија - бил дeл од тepopиcтичka ќeлиja на ИCИC?
На 12.11.2019 година германската полиција разбила терористичка ќелија на ИСИС, а во акцијата уапсени се три лица - двајца Турци (21 и 22) и еден Македонец(24). Акцијата се случила во германскиот град Офенбах - пренесува „Дојче Веле“. Првоосомничениот Македонец бил подготвен и планирал терористичкinfomax.mk
Македонски медиум.Оттука логично се поставува прашањето, дали оваа акција на германската полиција била употребена Жан Митрев да биде уценет да го промени името на болницата, но и да ја поддржи кампањата „За“ референдумот за промена на Уставното име на Р.Македонија?
Македонски медиум.
Па може бил пред тоа уценет, може не викам дека гарант така било.Веста кај Германците за апсењето е објавена уште од 12.11.2018 после референдумот така да нема простор за уцена, ама за карма има ако е вистина
![]()
Offenbach: ISIS-Anhänger festgenommen: Er besaß Chemikalien für Sprengstoff
170 Polizisten im Einsatz: Bei einer Razzia in Hessen wurden drei mutmaßliche ISIS-Terroristen festgenommen.www.bild.de
Мене не ми е јасно како е возможно дете на милионер да падне под таква манипулација? Го исфрлил од дома?Веста кај Германците за апсењето е објавена уште од 12.11.2018 после референдумот така да нема простор за уцена, ама за карма има ако е вистина
![]()
170 Polizisten im Einsatz: Bei einer Razzia in Hessen wurden drei mutmaßliche ISIS-Terroristen festgenommen.www.bild.de
Јас како што разбеав ова му е син од првиот брак од Германка, така да ако живеел горе сам, ништо чудно.Мене не ми е јасно како е возможно дете на милионер да падне под таква манипулација? Го исфрлил од дома?
Голем дел одоние што конвертираат се најчесто најрадикални, сега таква е самата религија, кај нас иако конвертира некој, кога ќе дојде до врвот на верувањето станува човек кој не гази на мравка, овде најчесто станува Осама Бин Ладен.Manipulacii i ucenuvanja ne postojat, osven ako se ubieni 4 deca ribarejki na ezero, kako prenasocuvanje na vinata kon tret objekt.
Germanskata policija sigurno godini prethodno sobirala podatoci i gi sledela uapsenite.
Mislite deka taka se apsat islamisticki kjelii, impulsivno, bez da znaes dali imaat zakacheno c4 na stomak?
Jas ne sum fan na Zan Mitrev, smetam deka e odlicen kardiohirurg, i treba da se drzi na taa sfera, megutoa ne e tolku naucna fantastika i da postoi moznost za negova ucena.
Kako i da e, sigurna sum deka da doznaes deka tvoeto dete otislo na ovoj pat e ogromen tovar i za toa mi e zal.
od prv brak mu e deteto, se obiduval da mu pomogne ali dzabe, kasno bilo ocigledno. Majka mu go isfrlila od doma inace, ne on, najverojatno ona ziveela u Germanija kolku sto razbrav, pa on so nea.Мене не ми е јасно како е возможно дете на милионер да падне под таква манипулација? Го исфрлил од дома?
koja karma be druze se citas li, kolku covecki zivoti ima ovoj spaseno, ti za karma zborisВеста кај Германците за апсењето е објавена уште од 12.11.2018 после референдумот така да нема простор за уцена, ама за карма има ако е вистина
![]()
koja karma be druze se citas li, kolku covecki zivoti ima ovoj spaseno, ti za karma zboris)), bolna rabota.