Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Не влегувајте во кола со рандом фаци.
Чет, минимално познавање, распрашување, исто важи за рандом фаца.
Се понатака што може или не може да се случи е знак прашалник.

Од некни јас само ова имам да го кажам на темава, али нејќам да се објаснувам цел ден после тоа зашо дефинитивно ќе бидам погрешно сфатена од некој.

C

CoolIris

Гостин
Sekoe zivo sustestvo ima vroden nagon za branenje koga ke se najde vo opasnost.
Епа се бранела на тој начин што се обидела колку толку да воспостави нормален муабет со психопат.

Со психопат треба да калкулираш како да реагираш. Јас баш мислам дека маестрално одиграла.

Единствена замерка ми е што не пријавила во полиција.

Munze

Dr. Oetker
Член од
21 јули 2020
Мислења
203
Поени од реакции
195
Za sto se diskutira bre. Ako prifatila da odi znaci sakala kraj. Nema tuka problem vo maskoto. Sto e ova. Gledam polno e bozici niz mkd picki ste mi site zenskive. Se praete glumete. Kraj.ako otisla sakala znae sho se prai seks. I onaka na site zencki moi dami vi e toa u glavite ama sepak glumite i izveduvate. Balkanci.

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.931
Поени од реакции
17.944
Za sto se diskutira bre. Ako prifatila da odi znaci sakala kraj. Nema tuka problem vo maskoto. Sto e ova. Gledam polno e bozici niz mkd picki ste mi site zenskive. Se praete glumete. Kraj.ako otisla sakala znae sho se prai seks. I onaka na site zencki moi dami vi e toa u glavite ama sepak glumite i izveduvate. Balkanci.
Taka e brad svaka saka da glumi pi4ka, a koa keja prashash da izlezesh bega od tebe kako vampir od luk. Samo oshtro udri po zhenskite, ke im dojde pamet kaj i dae!!!1!!11

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.431
Поени од реакции
10.357
Прекинав контакт со него разочарана бидејќи по извесен период ми се допадна некој човек.
Em ti iska, em ti stiska !!!!
Dobrovolno si se baknala...a posle krevas racna!?
Hmmmm.....
Ne mi e jasno zosto si prekinala kontakt so covekot stom ti se dopaga!?

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.161
Знаеш дека темата си ебала мајката штом @Inglourious Basterd решил да коментира :ROFLMAO: Ме мрзи да читам, цела судска парница сте покренале, сето адвокати, судии, обвинители и поротници. Само да кажам дека се слагам со братот @Anon што и да има пишано :coffee:

Член од
14 октомври 2010
Мислења
5.151
Поени од реакции
16.088
Da...jas se baknuvam samo so tie sto mi se dopagaat:P
Да де, ама и сексот си иде значи одма после тоа. Нема простор измеѓу, нема некое размислување на работите... Добро е чим одма знаеш што сакаш, тоа е реткост.

Член од
3 мај 2019
Мислења
19.431
Поени од реакции
10.357
Да де, ама и сексот си иде значи одма после тоа. Нема простор измеѓу, нема некое размислување на работите... Добро е чим одма знаеш што сакаш, тоа е реткост.
Obostrano e toa duso, se e stvar na dogovor, nema prisila.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.399
Поени од реакции
24.110
Em ti iska, em ti stiska !!!!
Dobrovolno si se baknala...a posle krevas racna!?
Hmmmm.....
Ne mi e jasno zosto si prekinala kontakt so covekot stom ti se dopaga!?
Kako ispagja rabotata so ovie postenite, duri ne prilozi izjava od notar, zaverena so potpis i pecat deka nedvosmisleno i pri zdrava svest i sovest vecerta planira da se ebi, nisto od biznisot. Mozi na sred pusenje so kurot vo usta da i tekni deka vsusnost ja iskoristuvas i imas zadni nameri.
Decki eden sovet. Prvo neka prilozi oficijalen dokument pa posle na kafinja, pijacki i muvanje vo vozilo. Ne se isplakja rizikot, poarno platete si ko ljuge i ebajte rajat. Neka si lecat kompleksi vo smisla sakam da se ebam ama nejkam da mi vleze na drugo mesto.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Аман човек, уз дужно поштавање читаш се што пишувам или тоа што ти одговара? :icon_mrgr:
Реков дека го промени правецот баш кога ме возеше кон дома
Тука бе се кажува еј застани, рековме си идеме дома. Сеа понатаму не знам што би се случило, евентуално сценарио ко што ти кажа Топлиот Ице, сценарио повраќање или егзорцизмот на Емили Роуз.

Се шалам, отиде темава у заебанции.

Се надевам во иднина нема да имаш слични сценарија, следен пат као не дај боже ти се случи истово, сместа пријавувај у полиција. Нека не те интересира дали ќе имаш докази или слично. Тоа е работа на МВР.

Kajgana Shop

На врв Bottom