Љубовни проблеми? Потребен ти е совет? Обрати се тука!

C

CoolIris

Гостин
Ве прочитав сите.
Ќе ве замолам да прекинете со претпоставките дека сум сакала да имам секс и сум давала сигнали за секс.

Му возвратив на бакнежот, мал краток бакнеж, вие се немате бакнато на прв дејт? Еднаш се случи тоа, и тој прв ме бакна.
Плус не знаев дека така ќе постапи, не можам да скокнам од автомобил веднаш кога ја свртил колата во друг правец ниту пак да урлам сред возење па не дај боже да се случи да излетаме во провалија.
Мислев дека ќе ме носи дома.
Интроверт сум, извесен период одбивам дејтови поради интровертноста, и може да се случи додека сум излезена да добијам анксиозен напад, но не можев постојано да бидам дома, еден ден морав да излезам.

Дечково ме допираше по гради, меѓу нозе, и додека го тргав тој се осмели да го извади и да ме моли да го допрам ми ја теглеше раката, за да го сторам тоа.
Тогаш мислев дека ќе експлодирам а од друга страна од нервоза почнав да се смеам зошто типот се однесуваше ко да не видел жена.
Прочитав и коментари за такси. Каде да барам такси кога тој ме однесе речиси надвор од градот? Едвај коли имаше по пат а изгубив компас и не знаев точно каде сме.
Во тој момент се јави другарка ми и и кажав дека за краток рок ќе бидам кај нејзе (тоа ни беше договорот) типот испаничи и престана.
Околу нашиот разговор, типичен муабет, како оди на работа, дали си задоволна, обични ствари.
Не прифатив јас да ме однесе иза богу леџа, тој одлучи, прифатив разговор додека ме возеше само доколку ме врати дома.
Првичниот договор беше во парк, кафе сокче, пиво и грицки, му реков дека е време да заминам дома бидејќи штом го напуштам паркот морам да поминам преку плоштад каде што има многу улични кучиња кои се случувало да нападнат човек.

Човекот многу добро ја криеше врската.
Му била комплицирана, раскинувале, се смирувале.
Не знам колку била сериозна врската, одбивав да слушам детали.

Немам повеќе контакт со него уште од тогаш.
Ми беше мака од една страна затоа што прв пат после долг период успеа со некој да ми лежи разговорот се додека не се случи тоа, имав надеж, ми беше убаво додека разговаравме.
Од друга страна ми беше и за мене и за девојка му, како сме успеале да наседнеме на неговиот шарм, убавина, карактер, доста убаво глумеше, секоја чест.
Се смеев како луда додека сме четувале со часови, ми беше свежина во мојот живот.

Бев доста вознемирена таа вечер, подоцна се правдаше кога го замолив да ми го донесе мобилниот.
Тогаш му кажав што имам и завршивме.

Поминаа речиси 2 недели од тогаш, до пред некој ден ме јадеше вината и мојата наивност како не можев да проценам подобро.
Тој што прави не знам.

Дец ит.
Ви благодарам.
Мила, воопшто не си ти крива што не си дознала за врската. Ниту пак неговата девојка е крива. Повеќе од очигледно е на каков психопат сте налетале и двете.

Имаш голема среќа што уште на првиот состанок си се спасила од тој човек. А надеж нема зошто да губиш. Секој човек си е приказна сама за себе. Има добри луѓе во светов. Дај му само на времето време!

И за крај, те молам немој никако да се себеобвинуваш за ништо. Ти не си за ништо крива. Едно лошо искуство, кое може да ти послужи како добра лекција. И знам дека ќе биде така.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.333
Поени од реакции
26.289
Мислиш дека не и пренеле дека имал женска типов ? Не биди сигурен во тоа, во денешно време повеќе ебат на страна овие во врска што се отколку тие сингл. Најверојатно девојкиве ги пали кога некој е зафатен, им е показател дека типот вреди повеќе, дека ќе раскине поради нив кој ги знае..
Така пишува, немам потреба да се сомневам во веродостојноста.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
Ве прочитав сите.
Ќе ве замолам да прекинете со претпоставките дека сум сакала да имам секс и сум давала сигнали за секс.

Му возвратив на бакнежот, мал краток бакнеж, вие се немате бакнато на прв дејт? Еднаш се случи тоа, и тој прв ме бакна.
Плус не знаев дека така ќе постапи, не можам да скокнам од автомобил веднаш кога ја свртил колата во друг правец ниту пак да урлам сред возење па не дај боже да се случи да излетаме во провалија.
Мислев дека ќе ме носи дома.
Интроверт сум, извесен период одбивам дејтови поради интровертноста, и може да се случи додека сум излезена да добијам анксиозен напад, но не можев постојано да бидам дома, еден ден морав да излезам.

Дечково ме допираше по гради, меѓу нозе, и додека го тргав тој се осмели да го извади и да ме моли да го допрам ми ја теглеше раката, за да го сторам тоа.
Тогаш мислев дека ќе експлодирам а од друга страна од нервоза почнав да се смеам зошто типот се однесуваше ко да не видел жена.
Прочитав и коментари за такси. Каде да барам такси кога тој ме однесе речиси надвор од градот? Едвај коли имаше по пат а изгубив компас и не знаев точно каде сме.
Во тој момент се јави другарка ми и и кажав дека за краток рок ќе бидам кај нејзе (тоа ни беше договорот) типот испаничи и престана.
Околу нашиот разговор, типичен муабет, како оди на работа, дали си задоволна, обични ствари.
Не прифатив јас да ме однесе иза богу леџа, тој одлучи, прифатив разговор додека ме возеше само доколку ме врати дома.
Првичниот договор беше во парк, кафе сокче, пиво и грицки, му реков дека е време да заминам дома бидејќи штом го напуштам паркот морам да поминам преку плоштад каде што има многу улични кучиња кои се случувало да нападнат човек.

Човекот многу добро ја криеше врската.
Му била комплицирана, раскинувале, се смирувале.
Не знам колку била сериозна врската, одбивав да слушам детали.

Немам повеќе контакт со него уште од тогаш.
Ми беше мака од една страна затоа што прв пат после долг период успеа со некој да ми лежи разговорот се додека не се случи тоа, имав надеж, ми беше убаво додека разговаравме.
Од друга страна ми беше и за мене и за девојка му, како сме успеале да наседнеме на неговиот шарм, убавина, карактер, доста убаво глумеше, секоја чест.
Се смеев како луда додека сме четувале со часови, ми беше свежина во мојот живот.

Бев доста вознемирена таа вечер, подоцна се правдаше кога го замолив да ми го донесе мобилниот.
Тогаш му кажав што имам и завршивме.

Поминаа речиси 2 недели од тогаш, до пред некој ден ме јадеше вината и мојата наивност како не можев да проценам подобро.
Тој што прави не знам.

Како знаете да ги извртите работите како вам ви одговара, секоја чест.
Да сум сакала нешто повеќе од мување ќе сум резервирала соба во хотел, ќе го водев дома, во викендица кај другарка ми. Како да имам нешто повеќе од мување кога претходно имам кажано дека страдам од анксиозни напади и не можам лесно да се опуштам?
Немам што да додавам, по некоја логика секоја женска сака да има секс на прв дејт без разлика дали е или не е рамнодушна кон човекот.
@Macedon1um намали со претпоставките, да сакав ќе продолжев со него и покрај тоа што имал девојка.
И признавам дека ми се допаѓаше, но не да отидам толку далеку и да им расипам врска.
Можев и да и кажам нејзе за да ги скарам, наместо да седам на кајгана и барам совет.

Дец ит.
Ви благодарам.
Zosto ne si prijavila u policija posle ova? Ova e vekje ocigleden seksualen napad.

Drugo, vikas deka si nezgoden karakter i ako rabotite izlezat nadvor od kontrola spremna si da si ides peski do doma od bilo kade. Ne prifakjas idenje bogu iza ledza ama prifakjas razgovor u bogu iza ledza. Zasto odma ne mu kaza da te odnese doma koga skrsnal od nasokata i produzil da vozi bogu iza ledza?

Spored iskazov toj mozel da te siluva i pokraj se ti si prifatila prevoz nazad do doma pa uste i si praela muabet kajsto si doznala deka covekot e u vrska i si probala da im ja spasis.

Si pocnala da se smees doeka toj te teral da mu go dopres. Sto e ova be Joakin Feniks u Joker 2019?

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.945
Поени од реакции
50.849
и додека го тргав тој се осмели да го извади и да ме моли да го допрам ми ја теглеше раката, за да го сторам тоа.
Он го извадил, ти као нејќеш, ама си се смеела..
Може да имаш мака некоја што те тера при нервоза да се смееш, ама ја можам да претпоставам како дотичниот го протолкувал ова :icon_lol:

Partizanen banditen

Психијатриски случај
Член од
24 август 2016
Мислења
5.931
Поени од реакции
17.943
Сега ке излезе дека не го пријавила во полиција, бидејќи го жалела поради девојка му.

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.744
Поени од реакции
27.744
Те реши со коментаров, јас не додавам ништо. :icon_lol:
Ау леле чекај да се скријам.
Ве прочитав сите.
Којзнае колку си среќна со цело ова внимание.
Хахахаха хахаххаха хахахахха леле после ќе речат без предрасуди и стереотипи. Ти си пример од буквар за се што е погрешно кај жените.
Иначе под хитно да го пријавиш, утре некоја друга ќе настрада, не си играј.
Поминаа речиси 2 недели од тогаш, до пред некој ден ме јадеше вината
Тука треба да ти кажеме it's not your fault

Мила, воопшто не си ти крива што не си дознала за врската.
И за крај, те молам немој никако да се себеобвинуваш за ништо. Ти не си за ништо крива.
Ахахахаха еве го психологов, кажал веќе, и тоа неколку пати. Патетики.

Последно уредено:
Член од
15 април 2019
Мислења
234
Поени од реакции
812
Златни луѓе, мислам дека беше доволно дискутирање, кој што како требало да направи како не направил и така натаму, кој што требало да мисли кој што мислел и слично, работава излезе надвор од контрола.

p l e a s e <3

Последно уредено:
C

CoolIris

Гостин
Ах бре маженца, коментирате и чепкате и кај што треба и кај што не треба. Олабавете малку, на девојчево и онака му е разнишана самодовербата уште вие со вашите "сама си го барала" коментари и фалите.

Никој не си го бара сам. Јасно кажала дека не сака, се обидела да го оттргне, ама ете посилниот пол е физички посилен. Цела среќа па се јавила другарката и спасила ситуација.

Малку човечно, од аспект на маж што утре ќе има ќерка која исто така може да се најде на местото на девојчето. Или мајка/сестра па да видам дали тогаш со вакви вицкасти досетки ќе дофрлате од страна.

Член од
7 септември 2020
Мислења
12
Поени од реакции
35
Zosto ne si prijavila u policija posle ova? Ova e vekje ocigleden seksualen napad.

Drugo, vikas deka si nezgoden karakter i ako rabotite izlezat nadvor od kontrola spremna si da si ides peski do doma od bilo kade. Ne prifakjas idenje bogu iza ledza ama prifakjas razgovor u bogu iza ledza. Zasto odma ne mu kaza da te odnese doma koga skrsnal od nasokata i produzil da vozi bogu iza ledza?

Spored iskazov toj mozel da te siluva i pokraj se ti si prifatila prevoz nazad do doma pa uste i si praela muabet kajsto si doznala deka covekot e u vrska i si probala da im ja spasis.

Si pocnala da se smees doeka toj te teral da mu go dopres. Sto e ova be Joakin Feniks u Joker 2019?

Ако ми барат доказ? Што ќе дадам? Мојот збор?
Треба да урлам и да викам и да се однесувам како пуштена од ланец и да ме удри?
Доволно трауматично ми беше тоа што се однесуваше така.
Во парк му реков морам да одам дома, време ми е да заминам дома, го смени правецот и ме однесе на друго место, надвор од мојот град со намера да разговараме.
Прифатив разговор ДОДЕКА ВОЗЕШЕ и КОГА ГО ПРОМЕНИ ПРАВЕЦОТ.
За следен пат ќе знам да скокнам додека автомобилот ќе биде во движење.

Нема повеќе да се објаснувам.
Ви благодарам на одвоеното време.

Член од
24 октомври 2013
Мислења
12.192
Поени од реакции
26.997
Во парк му реков морам да одам дома, време ми е да заминам дома, го смени правецот и ме однесе на друго место, надвор од мојот град со намера да разговараме.

Треба да го пријавиш, неговиот збор против твојот. Ако ова е вистина, може имал престапи во минатото, а може ќе има и во иднина.

Џ

Џонтра Волта

Гостин

Ne znam be, ne sum policaec, si znae mvr kako da postapi u takvi situacii.
Tvojot zbor, razgovorot so drugarka ti, celata situacija idenje protiv tvoja volja itn.
Ke se boris be ako se osetis zagrozena. Sto ne si mu dala ako ideme na taa logika da ne te udri?

Ako ti bilo vreme da si ides doma, ke si ostanala kategoricna na toj stav deka sakas da si ides doma, a ne da ides bogu iza ledza za razgovor.

Ne mi e namerata da te napagjam nitu pak da go branam deckoto vo nikoj slucaj.

Џ

Џонтра Волта

Гостин
И најнезгодната девојка на карактер во таква ситуација ќе вага како да постапи.
Najnezgodnata devojka na karakter mislam deka ke mu gi izvadi ocite.
Mal milion slucaevi ima kaj sto mazi pominale so seriozni povredi pri obid za siluvanje, pa duri i pominale fatalno.

Sekoe zivo sustestvo ima vroden nagon za branenje koga ke se najde vo opasnost.

Ne ja obvinuvam sto ne probala da se odbrani, ama samata se pretstavi ko nezgoden karakter

Член од
7 септември 2020
Мислења
12
Поени од реакции
35
Ne znam be, ne sum policaec, si znae mvr kako da postapi u takvi situacii.
Tvojot zbor, razgovorot so drugarka ti, celata situacija idenje protiv tvoja volja itn.
Ke se boris be ako se osetis zagrozena. Sto ne si mu dala ako ideme na taa logika da ne te udri?

Ako ti bilo vreme da si ides doma, ke si ostanala kategoricna na toj stav deka sakas da si ides doma, a ne da ides bogu iza ledza za razgovor.

Ne mi e namerata da te napagjam nitu pak da go branam deckoto vo nikoj slucaj.
Аман човек, уз дужно поштавање читаш се што пишувам или тоа што ти одговара? :icon_mrgr:
Реков дека го промени правецот баш кога ме возеше кон дома, не можев да си дозволам да заминам сама од парк од причина која веќе ја кажав, морав да поминам покрај плоштад каде што секој ден има глутница кучиња.
Такси, не е дека не можам да си дозволам, поради ситуацијава со вирусов не сакам да ризикувам кога и така во мојот дом имавме заболен па гледав да внимавам а пола во мојот град заболени беа таксисти.

И да, се одбранував со тоа што го тргав од себе неколку пати.
Ситна сум и слаба, не можам да се тепам.

Мислам дека е доволно.

H

HoT _iCe

Гостин
Аман човек, уз дужно поштавање читаш се што пишувам или тоа што ти одговара? :icon_mrgr:
Реков дека го промени правецот баш кога ме возеше кон дома, не можев да си дозволам да заминам сама од парк од причина која веќе ја кажав, морав да поминам покрај плоштад каде што секој ден има глутница кучиња.
Такси, не е дека не можам да си дозволам, поради ситуацијава со вирусов не сакам да ризикувам кога и така во мојот дом имавме заболен па гледав да внимавам а пола во мојот град заболени беа таксисти.

И да, се одбранував со тоа што го тргав од себе неколку пати.
Ситна сум и слаба, не можам да се тепам.

Мислам дека е доволно.
Друг пут не дај боже ако си у сличну ситуацију и мења правац, одедан пут исценирај дека ти се повраќа и замоли га да застане зашто ќе повратиш и у момент чим застане, бегај :D

Kajgana Shop

На врв Bottom